Wij staan u bij van A tot Z om van

elk project een succesverhaal te maken.

Icon PC Websites

Wij gaan verder dan het ontwikkelen van een website. We brengen uw ideeën tot leven in een gebruiksvriendelijk en professioneel webdesign en creëren hiermee een online merkverhaal. Want dat is waar het vandaag om draait in de digitale wereld.

Icon PC Webshops

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele webshops voor zowel startende als reeds gevestigde bedrijven. We gaan steeds tot het uiterste om een geschikte e-commerce oplossing te kunnen bieden.

Icon PC Hosting

Het kiezen van een geschikte hosting voor uw webshop of website ligt niet altijd voor de hand. Het is erg belangrijk om een betrouwbare provider te kiezen die veiligheid, snelheid en stabiliteit biedt.

Icon BrainOnline marketing

Onze digital consultants zorgen voor een online marketingplan op maat. Beter gevonden worden in Google? Online adverteren? Een mailingcampagne starten, adverteren op sociale media? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Websites

Wij werken met verschillende websitepakketten waaruit u kunt kiezen. Op die manier bent u verzekerd van een professionele website met alles er op en er aan, zonder onverwachtse of bijkomende kosten! Afhankelijk van wat het doel is van de website, kunt u kiezen voor het basis websitepakket of het advanced websitepakket. Heeft u een website nodig met specifieke technische behoeftes zoals de koppeling met uw ERP systeem? Dan bouwen wij voor u een website op maat!

Concept & Strategie

Of u nu een nieuwe website wenst als online visitekaartje of uw huidige website wilt optimaliseren, een goed concept is onmisbaar.

 

Voor starten met het ontwikkelen van uw website, bepalen we eerst de juiste strategie. Hierbij overleggen we samen met u wat de belangrijkste doelstelling is van uw website, welke acties bezoekers moeten ondernemen, en welke content voor u het belangrijkst is.

We zoeken dus een antwoord op de vraag: Hoe creëren we een website die het merkverhaal vertelt en de bezoeker boeit, met het oog op een optimale gebruiksvriendelijkheid?

 

Belangrijk hierbij is ook de flexibiliteit van de website, waarbij we rekening houden met eventuele uitbreiding in de toekomst of het voorzien van nieuwe functionaliteiten.

Kwalitatief webdesign

Wij bouwen professionele websites met WordPress, maar een op maat gemaakte custom website is evenwel mogelijk.

 

Een WordPress website is erg gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te onderhouden en te beheren, en steeds van hoogwaardige kwaliteit. WordPress heeft bovendien een scala aan thema’s waarop je kunt verder bouwen. Wij doen er nog een schepje bovenop, en zorgen voor op maat gemaakte thema’s die naadloos bij de huisstijl van uw zaak aansluiten. Heeft uw zaak nog geen vaste huisstijl, of heeft u nood aan een restyling van uw huidige huisstijl? Ook hier kunnen wij mee helpen! Hier lees je er alles over.

 

Dankzij toegevoegde plug-ins is uw website erg gebruiksvriendelijk en voorzien van alle gemakken en functionaliteiten. Naast een mooi en stijlvol design, zorgen we ook dat de website snel laadt en responsive is.

 

Wat is een responsive website?

Een responsive website is een website die meeschaalt met de verschillende afmetingen van elk apparaat waarop de website wordt bezocht (mobiel, tablet, desktop), zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Zo zal bijvoorbeeld de tekst goed leesbaar zijn op uw smartphone, de actieknoppen en links groot genoeg, alsook de invulformulieren.

Een optimale webervaring is essentieel op verschillende apparaten. Zeker in een tijd waarin meer dan ooit mobiel gesurft wordt. Of u de website nu bezoekt op pc, tablet of mobiel, wij zorgen voor een responsive design.

Systeemkoppeling

U wilt uw CRM, ERP of PIM systeem koppelen aan uw webshop, website of webapplicatie?

 

Wij zorgen voor integratie van de verschillende systemen om u (en de gebruikers) van een hoop extra handelingen te besparen. Zo’n koppeling is dus niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook tijd- en kostenbesparend. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van een urenregistratie aan het factureringsproces, het uitsturen van digitale nieuwsbrieven aan uw klantenbestand, het automatiseren van retouropdrachten, verzendingen, enzovoort.

 

In samenspraak met u ontwikkelen we een webapplicatie die uw bedrijfsdoelen perfect ondersteunt. We hebben reeds jarenlange ervaring met systemen als Akeneo, Microsoft Dynamics Navision en Dave, maar ook de integratie met custom systemen vormen voor ons geen enkel probleem!

Emob webshop Ipad

Webshops

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van stijlvolle en gebruiksvriendelijke webshops.

 

We bieden verschillende e-commerce pakketten aan waaruit u kunt kiezen. Zo bent u verzekerd van een volledige webshop met alles er op en er aan, zonder onverwachte of bijkomende kosten! Ons Starters webshoppakket is geschikt voor bedrijven van kleinere omvang met een beperkt productaanbod. Grote of reeds gevestigde bedrijven met erg veel producten kiezen beter voor het Advanced webshoppakket. Daarnaast bouwen wij ook webshops op maat voor bedrijven met specifieke technische behoeften, zoals de koppeling met een PIM systeem.

 

Heeft u reeds een webshop, maar bent u niet tevreden over de resultaten, het gebruik of het beheer ervan? Dan doen wij voor u een technische analyse, en kijken wat er kan verbeteren. Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier.

Magento webshops

Wij ontwikkelen webshops in Magento. Magento is het meest gebruikte open source e-commerce systeem ter wereld. Het is bovendien oneindig uitbreidbaar met functionaliteiten en gemakkelijk aan eigen software te koppelen. Het Magento platform is ideaal voor uitgebreide webshops met een groot productaanbod en voor professionele B2B webshops, maar ook bedrijven met een beperkt productaanbod kunnen kiezen voor Magento. De keuze hangt eigenlijk af van verschillende factoren, zoals de gewenste technische functionaliteiten, het belang van de gebruiksvriendelijkheid en de vindbaarheid, schaalbaarheid, veiligheid, support, en ook het budget.

U kan rekenen op onze doorgedreven kennis van Magento om een geschikte webshop voor uw zaak te bouwen!

WooCommerce webshops

Naast Magento, gebruiken we ook WooCommerce om gebruiksvriendelijke webshops van kleinere omvang te ontwikkelen. WooCommerce webshops zijn ideaal voor bedrijven met een beperkt productaanbod, maar kunnen evenwel uitgebreid worden met erg veel functionaliteiten.

ERP koppeling

Wij koppelen uw webshop ook probleemloos aan logistieke en financiële systemen.

Support

Bij problemen, vragen of storingen staan wij 24/7 voor u klaar. U kunt rekenen op ondersteuning bij het gebruik van Magento of WooCommerce, support bij hacking van de webshop, realtime monitoring van de webshop bij problemen, veiligheidscontrole en uitvoering van securityscans.

 

We zorgen ervoor dat uw webshop probleemloos blijft werken, ook met andere software. Bovendien zorgen we voor het installeren van nieuwe updates.

 

Wij zijn bereikbaar:

 

Telefonisch op 0498/45 44 55: van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur (24/7 bij dringende problemen)

 

Per e-mail support@yourmindourwork.be: van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur (24/7 bij dringende problemen)

Hosting

Om een website of webshop online te plaatsen heeft u een hostingprovider nodig waar u uw domein kunt hosten en over uw eigen webruimte kunt beschikken.

 

Er is een uitgebreid aanbod van webhosting providers en die verschillen allemaal in prijs, kwaliteit en aanbod. Het kiezen van een geschikte hosting voor uw webshop of website ligt dus niet altijd voor de hand. Het is erg belangrijk om een betrouwbare provider te kiezen die veiligheid, snelheid en stabiliteit biedt.

 

Wij werken samen met erkende hostingbedrijven die een professionele hosting bieden. Denk maar aan Combell, Byte, Cloudstart, etc.

Tischa webshop op iPad

Online Marketing

Een webshop of website opzetten is één ding, maar een online succesverhaal creëren is iets anders. Een huis bouw je namelijk ook niet zonder plan.

 

Naast de technische opbouw van uw website of online webwinkel, zorgen we ook voor gerichte online marketingactiviteiten en analyses om uw bedrijf online te promoten. U wilt meer bezoekers, meer naamsbekendheid, meer omzet…? Dan bent u hier aan het juiste adres! We zetten in op webanalyse, usability, conversie optimalisatie en zorgen voor een afgewogen SEO en marketingplan in samenspraak met experts op dit vlak.