Webshops

Plannen om een webshop te starten, of verbouwingsplannen voor uw huidige webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento 2 webshops.

Onze focus richt zich een op een technisch sterke webshop maar ook op een goed geoptimaliseerde webshop die zorgt voor conversie en gebruiksvriendelijkheid.

Naast de ontwikkeling in Magento 2, zijn we ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van WooCommerce webshops.

We zorgen voor een volledige webshop geschikt voor bedrijven van kleinere omvang met beperkt productaanbod als ook voor webshops voor grote of reeds gevestigde bedrijven met erg veel producten.

Daarnaast bouwen we ook koppelingen tussen uw bestaande ERP systeem of zorgen voor de koppeling met een PIM systeem. Telkens volgens de technische behoeften die nodig zijn.

Heeft u reeds een webshop, maar bent u niet tevreden over de resultaten, het gebruik of het beheer ervan? Dan doen wij voor u een technische analyse, en kijken wat er kan verbeteren. Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier.

Your Mind Our Work
Your Mind Our Work

Websites

Wij werken met verschillende website pakketten waaruit u kunt kiezen. Op die manier bent u verzekerd van een professionele website met alles er op en er aan, zonder onverwachtse of bijkomende kosten! Afhankelijk van wat het doel is van de website, kunt u kiezen voor het basis websitepakket of het advanced websitepakket. Heeft u een website nodig met specifieke technische behoeftes zoals de koppeling met uw ERP systeem? Dan bouwen wij voor u een website op maat!

Contacteer ons

Online Marketing

Een webshop of website opzetten is één ding, maar een online succesverhaal creëren is iets anders. Een huis bouw je namelijk ook niet zonder plan.

Naast de technische opbouw van uw website of online webwinkel, zorgen we ook voor gerichte online marketingactiviteiten en analyses om uw bedrijf online te promoten. U wilt meer bezoekersmeer naamsbekendheidmeer omzet…? Dan bent u hier aan het juiste adres! We zetten in op webanalyse, usability, conversie optimalisatie en zorgen voor een afgewogen SEO en marketingplan in samenspraak met experts op dit vlak.

Contacteer ons
Online Marketing
Hosting Magento 2

Hosting & domeinnaam

Om een website of webshop online te plaatsen heeft u een hostingprovider nodig waar u uw domein kunt hosten en over uw eigen webruimte kunt beschikken.

Er is een uitgebreid aanbod van webhosting providers en die verschillen allemaal in prijs, kwaliteit en aanbod. Het kiezen van een geschikte hosting voor uw webshop of website ligt dus niet altijd voor de hand. Het is erg belangrijk om een betrouwbare provider te kiezen die veiligheid, snelheid en stabiliteit biedt.

Wij werken samen met erkende hostingbedrijven die een professionele hosting bieden.

Contacteer ons

Offline Marketing

Naast uw online présence, is het ook belangrijk om een offline présence te hebben.

We kunnen u bijstaan voor het maken van ontwerpen voor uw belettering van uw kantoor, wagenpark, maar ook voor het ontwerpen van visitekaartjes, flyers en zoveel meer.

Contacteer ons
Your Mind Our Work over ons

Technologieën die we kennen en kunnen: