Wij staan u bij van A tot Z om van

elk project een succesverhaal te maken.

Icon PC Websites

Wij gaan verder dan het ontwikkelen van een website. We brengen uw ideeën tot leven in een gebruiksvriendelijk en professioneel webdesign en creëren hiermee een online merkverhaal. Want dat is waar het vandaag om draait in de digitale wereld.

Icon PC Webshops

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele Magento webshops op maat voor zowel startende als reeds gevestigde bedrijven. We gaan steeds tot het uiterste om een geschikte e-commerce oplossing te kunnen bieden.

Icon PC Hosting

Het kiezen van een geschikte hosting voor uw webshop of website ligt niet altijd voor de hand. Het is erg belangrijk om een betrouwbare provider te kiezen die veiligheid, snelheid en stabiliteit biedt.

Icon BrainOnline marketing

Onze digital consultants zorgen voor een online marketingplan op maat. Beter gevonden worden in Google? Online adverteren? Een mailingcampagne starten, adverteren op sociale media? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Websites

Als architecten van uw virtueel vastgoed zorgen wij voor een op maat gemaakte website met een kwalitatief webdesign volledig naar uw zin. Ook de koppeling met uw ERP of CRM systeem nemen wij voor onze rekening.

Concept & Strategie

Of u nu een nieuwe website wenst als online visitekaartje of uw huidige website wilt optimaliseren, een goed concept is onmisbaar.

 

Voor we ons storten op het ontwikkelen van uw website, bepalen we eerst de juiste strategie. We zoeken een antwoord op de vraag: hoe creëren we een website die het merkverhaal vertelt en de bezoeker boeit, met het oog op een optimale gebruiksvriendelijkheid?

 

Belangrijk hierbij is ook de flexibiliteit van de website, waarbij we rekening houden met eventuele uitbreiding in de toekomst of het voorzien van nieuwe functionaliteiten.

Kwalitatief webdesign

Wij bouwen professionele websites met WordPress, maar een op maat gemaakte custom website is evenwel mogelijk.

 

Onze WordPress websites zijn erg gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te onderhouden en te beheren, en steeds van hoogwaardige kwaliteit. WordPress heeft bovendien een scala aan thema’s waarop je kunt verder bouwen. Wij doen er nog een schepje bovenop, en zorgen voor op maat gemaakte thema’s die naadloos bij uw bedrijf en huisstijl aansluiten.

 

Dankzij toegevoegde plug-ins is uw website erg gebruiksvriendelijk en voorzien van alle gemakken en functionaliteiten. Naast een mooie en stijlvol design, zorgen we ook dat de website snel laadt en responsive is.

 

Een optimale webervaring is essentieel op verschillende apparaten. Zeker in een tijd waarin meer dan ooit mobiel gesurft wordt. Of u de website nu bezoekt op pc, tablet of mobiel, wij zorgen voor een responsive design die meeschaalt met de verschillende afmetingen, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Systeemkoppeling

U wilt uw CRM, ERP of PIM systeem koppelen aan uw webshop, website of webapplicatie?

 

Wij zorgen voor integratie van de verschillende systemen om u (en de gebruikers) van een hoop extra handelingen te besparen. Zo’n koppeling is dus niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook tijd- en kostenbesparend. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van een urenregistratie aan het factureringsproces, het uitsturen van digitale nieuwsbrieven aan uw klantenbestand, het automatiseren van retouropdrachten, verzendingen, enzovoort.

 

In samenspraak met u ontwikkelen we een webapplicatie die uw bedrijfsdoelen perfect ondersteunt. We hebben reeds jarenlange ervaring met systemen als Akeneo, Microsoft Dynamics Navision en Dave, maar ook de integratie met custom systemen vormen voor ons geen enkel probleem!

Emob webshop Ipad

Webshops

Your Mind Our Work is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Magento is het meest gebruikte open source e-commerce platform ter wereld. Het is bovendien oneindig uitbreidbaar met functionaliteiten en gemakkelijk aan eigen software te koppelen. Het Magento platform is ideaal voor grote en uitgebreide webshops.

 

Onze Magento Certified developers hebben meer dan 5 jaar ervaring in Magento, en hebben reeds verschillende Magento Community en Enterprise versies opgezet. We ondersteunen zowel Magento 1 als Magento 2.

 

Heeft u al een webshop die gebouwd is in Magento? Dan doen wij voor u een technische analyse, en kijken wat er kan verbeteren.

Magento B2B webshop

Magento is het ideale platform voor professionele B2B webshops! Met onze doorgedreven kennis van Magento weten we welke specifieke B2B functionaliteiten kunnen gebruikt worden, al dan niet gecombineerd met een B2C webshop.

Magento B2C webshop

Ook voor een B2C omgeving is Magento ideaal om aan de wensen te voldoen. Een stabiele, commerciële webshop die een grote toevloed van bezoekers kan dragen is van essentieel belang.

 

De vele B2C functionaliteiten van Magento zorgen voor een optimale shopervaring voor de eindgebruiker en een vlot beheer voor de webshopeigenaar.

Magento ERP

Wij koppelen uw webshop ook probleemloos aan logistieke en financiële systemen.

Magento support

Bij problemen, vragen of storingen staan wij 24/7 voor u klaar. U kunt rekenen op ondersteuning bij het gebruik van Magento, support bij hacking van de webshop, realtime monitoring van de webshop bij problemen, veiligheidscontrole en uitvoering van securityscans.

 

We zorgen ervoor dat uw webshop probleemloos blijft werken, ook met andere software. Bovendien zorgen we voor het installeren van nieuwe updates.

 

Wij zijn bereikbaar:

 

Telefonisch op 0498/45 44 55: van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur (24/7 bij dringende problemen)

 

Per e-mail support@yourmindourwork.be: van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur (24/7 bij dringende problemen)

WooCommerce

Naast Magento, maken wij ook gebruik van WooCommerce voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke webshops van kleinere omvang.

Hosting

Om een website of webshop online te plaatsen heeft u een hostingprovider nodig waar u uw domein kunt hosten en over uw eigen webruimte kunt beschikken.

 

Er is een uitgebreid aanbod van webhosting providers en die verschillen allemaal in prijs, kwaliteit en aanbod. Het kiezen van een geschikte hosting voor uw webshop of website ligt dus niet altijd voor de hand. Het is erg belangrijk om een betrouwbare provider te kiezen die veiligheid, snelheid en stabiliteit biedt.

 

Wij werken samen met erkende hostingbedrijven die een professionele hosting bieden. Denk maar aan Combell, Byte, Cloudstart, etc.

Tischa webshop op iPad

Online Marketing

Een webshop of website opzetten is één ding, maar een online succesverhaal creëren is iets anders. Een huis bouw je namelijk ook niet zonder plan.

 

Naast de technische opbouw van uw website of online webwinkel, zorgen we ook voor gerichte online marketingactiviteiten en analyses om uw bedrijf online te promoten. U wilt meer bezoekers, meer naamsbekendheid, meer omzet…? Dan bent u hier aan het juiste adres! We zetten in op webanalyse, usability, conversie optimalisatie en zorgen voor een afgewogen SEO en marketingplan in samenspraak met experts op dit vlak.

Sociale Media Marketing

Interactie verhogen met uw doelgroep

Met sociale media krijg je interactie met de doelgroep waar u op focust. Deze interactie is net zo effectief als mond-tot-mondreclame en dat is de beste reclame. Een doordachte sociale media campagne is dus belangrijk.

 

Via LinkedIn, Facebook, Twitter en Youtube is het mogelijk om gericht bij uw doelgroep onder de aandacht te komen. U kan de doelgroep namelijk exact benaderen op basis van hun interesses, demografische eigenschappen, geografische eigenschappen of functie omschrijvingen, enz. Vooraf wordt bepaald wie de doelgroep is, wat de boodschap is en welke sociale media kanaal hier het beste bij past.

 

Wij zorgen voor de juiste advertentie die gericht is op uw doelgroep en dat de doelgroep die advertentie ook daadwerkelijk ziet. Door de uitgebreide targeting mogelijkheden binnen de sociale platforms is het dus mogelijk om zeer effectief en relevant te adverteren.

 

Mogelijke sociale media marketing doelstellingen:

 

 • Naamsbekendheid verhogen
 • Promoten van bijvoorbeeld producten of evenementen
 • Remarketing (beeldadvertenties weergeven aan mensen die jouw website al eens hebben bezocht)
E-MAILING

E-mail marketing is een belangrijk onderdeel binnen de online marketing. Het is namelijk een goedkope manier om meer omzet te halen uit bestaande klanten. Versterk de relatie met uw klanten, houd hen op de hoogte van relevante informatie via een nieuwsbrief met nieuwsfeiten, nieuwe producten of updates.

 

Mogelijke e-mail marketing doelstellingen:

 • Meer omzet met een e-mail nieuwsbrief
 • Meer verkeer naar uw website
 • Klanten op de hoogte houden van relevant nieuws
 • Klantrelatie verbeteren met een e-mail nieuwsbrief
 • Klanttevredenheid meten via een e-mail campagne

 

Wij zorgen voor:

 • Meetbare e-mail campagnes
 • Effectieve e-mail strategie
 • Een geschikt e-mail software pakket
 • De juiste hoeveelheid tekst en links in uw e-mailings.
Seo

Zoekmachine optimalisatie zorgt voor een betere vindbaarheid (een hogere ranking) van uw website op zoekmachines. En beter vindbaar betekent meer (kwalitatieve) bezoekers.

 

Technische analyse

Er zijn veel elementen waarop zoekmachines waarde toekennen aan uw website en pagina’s. Wij analyseren waar we kunnen optimaliseren. We beginnen bij de techniek van uw website. Verouderde of slechte websites scoren vaak laag op deze technische analyse. Deze websites staan dan ook vaak lager geranked in zoekmachines dan websites die wel voldoen aan de nieuwste technieken in SEO.

 

Inhoud en structuur analyse

Naast de techniek is de inhoud van de website erg belangrijk. Wat is het onderwerp, zijn er subonderwerpen? Zit het onderwerp in een goed verhaal? Komt de boodschap goed over op de bezoekers? Zijn er ook afbeeldingen en filmpjes over het onderwerp? Door het gebruik van relevante en doordachte zoekwoorden, zorgen we ervoor dat uw bedrijf hoger in Google komt te staan.

Google Analytics

Met de gegevens die we halen uit Google Analytics meten en evalueren we het succes van online marketing activiteiten. Het is belangrijk om voor jouw bedrijf te bepalen welke gegevens nu werkelijk relevant en van cruciaal belang zijn (KPI’s = kritieke prestatie indicatoren).

 

Mogelijke KPI’s :

 

 • Aantal bezoeken (per verkeersbron)
 • Gemiddelde bezoekduur (geeft intensiteit en interesse aan)
 • Aantal behaalde doelen (contact, downloads, nieuwsbriefinschrijving etc.)
 • Omzet
 • Aantal transacties/bestellingen
 • Bouncepercentage per verwijzende bron

 

Wij zorgen voor:

 

 • Begeleiding bij het bepalen wat van strategisch belang is om te meten
 • Configuratie van filters, conversies funnels en e-commerce tracking
 • Begeleiding en advies bij het bepalen van Key Performance Indicators (KPI’s)
 • Opzet van custom dashboards (een overzicht van de dimensies en statistieken die voor u het belangrijkst zijn)
 • Analyse van uw webstatistieken en rapportering
 • Advies voor websiteaanpassingen en campagne bijsturing.
Google Adwords

Meer verkeer naar uw website

Dit kunnen we realiseren met de inzet van advertenties in zoekmachines zoals Google. Het grote voordeel is dat u met uw advertentie in beeld bent op het moment dat uw potentiële klant op zoek is naar een product welke door u wordt aangeboden.

 

Maatwerk advertenties

De advertenties worden specifiek gemaakt voor uw doelgroep, uw product of dienst en compleet afgestemd op de zoekopdracht van de gebruiker. Dit zorgt voor de beste resultaten. Daarbij is er ook de mogelijkheid om aan remarketing te doen. Hierbij worden advertenties weergegeven (beeld of tekst) aan mensen die uw webshop of website voorheen al hebben bezocht.

 

Bijsturen campagne

Wij blijven uw campagnes doorlopend bijsturen voor het verbeteren van de resultaten. Wij testen namelijk continu of de advertenties nog aansluiten bij uw doelgroep.

 

Budgetbeheer en rapportage

Uiteraard houden wij uw reclamebudget nauwlettend in de gaten en zorgen we ervoor dat we binnen de afgesproken budgetten blijven. Geregeld bespreken we met u de rapportages van de ingezette campagnes zodat u goed op de hoogte blijft van de opbrengst en ontwikkelingen van de lopende campagne(s).

 

Wij zorgen voor:

 

 • Meer en vooral doelgerichte bezoekers
 • Werven van potentiële klanten
 • Gericht adverteren (regio, zoekwoorden,…) of dynamische remarketing advertenties