Webshops

Magento & WooCommerce

Wil je een webshop starten met of je huidige webshop vernieuwen? Your Mind Our Work is  gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento 2 en WooCommerce webshops. De focus ligt op een technisch sterke en goed geoptimaliseerde webshop die zorgt voor conversie en gebruiksvriendelijkheid. Van tientallen producten tot duizenden. Your Minder Our Work heeft ruime ervaring met het bouwen van webshops van gelijk welke omvang. Bij een webshop starten komt heel wat kijken. We begeleiden je van A tot Z!

Koppelingen

Maak je gebruik van een ERP of kassasysteem? We kunnen deze koppelen aan de webshop zodat stockbeheer en administratie vlekkeloos verlopen. Ook de koppeling met een PIM systeem is mogelijk. Hiervoor werken wij met Akeneo.

Optimalisatie

Je hebt reeds een webshop, maar bent niet tevreden over de resultaten, het gebruik of het beheer ervan? Dan kan je bij ons terecht voor een technische analyse. Samen bekijken we de verbeterpunten en stellen we een plan van aanpak voor de optimalisatie voor. Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier.

Magento webshop op iPad

Websites

Jouw website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. En je kan maar 1 keer een eerste indruk maken. Your Mind Our Work bouwt een website die volledig aansluit bij de stijl en het imago van jouw bedrijf.

Wat kost een website?

Dit hangt af van wat je wil. Een standaard website met basisgegevens of een marketing machine met een op maat gemaakt design. Zijn er specifieke technische behoeftes, wil je een configurator laten bouwen of 360° beelden tonen? Ook dat is mogelijk. We maken alleszins duidelijke afspraken zodat je achteraf niet voor verrassingen of extra kosten komt te staan.

Contacteer ons

Online Marketing

Een webshop of website opzetten is één ding, maar een online succesverhaal creëren is iets anders. Een huis bouw je namelijk ook niet zonder plan.

Zo wordt jouw online verhaal een succes.

Naast de technische opbouw van jouw website of webshop, zorgen we ook voor gerichte online marketingactiviteiten. Wil je meer bezoekersmeer naamsbekendheidmeer omzet…? Your Mind Our Work zorgt voor een uitgebreide analyse en zet in op gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie. SEO, google Adwords, social media advertising,… Onze digitale experts stellen in samenspraak met jou een marketingplan op dat jouw webshop of website naar een hoger niveau tilt.

Contacteer ons
Online Marketing
Hosting Magento 2

Hosting & domeinnaam

Om een website of webshop online te plaatsen heb je een hosting provider nodig. Er is een uitgebreid aanbod van webhosting providers die allemaal verschillen in prijs, kwaliteit en aanbod. Het kiezen van een geschikte hosting voor je webshop of website ligt dus niet altijd voor de hand. Het is erg belangrijk om een betrouwbare provider te kiezen die veiligheid, snelheid en stabiliteit biedt.

Wij werken samen met erkende hostingbedrijven die een professionele hosting bieden.

Contacteer ons

Offline Marketing

Een doordachte digitale aanpak is noodzakelijk voor een succesvolle online business, maar toch zeggen we geen nee tegen print.

Een krachtige boodschap op papier.

Your Mind Our Work helpt je graag bij het ontwerp van flyers, brochures, visitekaartjes en zoveel meer. Ook voor de belettering van jouw kantoor of wagenpark staan we je bij van ontwerp tot levering.

Contacteer ons
Your Mind Our Work partner in webdesign

Technologieën die we kennen en kunnen: