Ecommerce Xpo

E-Commerce Xpo 2016

Op 7 en 8 november 2016 vindt de jaarlijkse E-commerce Xpo plaats in Kortrijk. Dit jaar zal het de derde editie zijn, en opnieuw even boeiend!

E-Commerce Xpo is een organisatie van Kortrijk Xpo in samenwerking met Unizo, en zoals de naam al weggeeft: een vakbeurs voor iedereen die interesse heeft in online ondernemen.

Wat kunt u nu allemaal verwachten op deze beurs?

Op E-Commerce Xpo vindt u oplossingen voor alle domeinen van online ondernemen. Deze zijn onderverdeeld in 5 productzones op de beursvloer:

Daarnaast is er opnieuw een indrukwekkend seminarieprogramma met boeiende sprekers uit het werkveld. Bekijk hier alvast een voorproefje van de sprekers.

Bovendien creëert de sfeervolle inrichting en gratis catering een ideale omgeving om te netwerken en business opportuniteiten te ontdekken.

Voor wie is deze beurs?

E-Commerce Xpo is er voor mensen die bijvoorbeeld hun webshop of website verder willen optimaliseren. Maar ook voor wie reeds een bestaande business heeft, en hiermee ook online wil ondernemen. Voor wie plannen heeft om een online business op te starten is dit de place to be. Kortom, iedereen die interesse heeft in online ondernemen is dus welkom: e-commerce managers, CEO’s of zaakvoerders, ICT managers, zelfstandige handelaars, ondernemers en winkeluitbaters, …

Gratis toegang

Hier kunt u registreren voor gratis toegang. Na de registratie ontvangt u vervolgens via e-mail uw registratiebevestiging met barcode. Deze brengt u dan mee naar de beurs!

Praktische informatie

 • ADRES:
  Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (België)
  Hall 4 – toegang Xpo Zuid (Kennedylaan) & Xpo Noord (Doorniksesteenweg)
 • WANNEER:
  Maandag 7 november 2016: 13.00 – 19.00u en Dinsdag 8 november 2016: 13.00 – 19.00u
 • TOEGANGSPRIJS:
  GRATIS met online voorregistratie of € 10,00 zonder voorregistratie

PARKING:
P2 tot en met P7 –  4,00 EUR / ticket.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.