fbpx

Apotheken Clarebout
WordPress website voor een apothekengroep in de westhoek

Apotheken Clarebout is een groep van 6 apotheken in de Westhoek. Bij hen staat u centraal! Zij streven er naar u een maximale service te bieden. Zorgvuldig advies, een persoonlijke begeleiding en een ruim assortiment vinden ze belangrijk.
‘’Zorg met een hart’’

KlantApotheken ClareboutDienstenApothekengroepJaar2020Websitewww.apothekenclarebout.be

Uitdaging

6 apotheken in de Westhoek slaan de handen in elkaar.  Apotheken Clarebout werd geboren met de nodige branding erbij. Aansluitend werd het plaatje doorgetrokken met de vraag naar een cleane, overzichtelijke website als online tool. Niet enkel om openingsuren, gegevens en team voor te stellen maar ook om online voorschriften door te sturenmedicijnen af te halen nà sluitingsuren met enkele afhaalkluisjes zorgt voor dat extraatje meer bij deze apothekengroep.

Aanpak

De website van Apotheken Clarebout werd ontwikkeld in samenwerking met Scarabar.
Waar het ontwerp in handen lag van Scarabar, zorgden wij voor de custom aanpak die het mogelijk maakt om eenvoudig medicijnen te reserveren & een duidelijk overzicht te bezorgen van de 6 apotheken. 

Resultaat

Snel & eenvoudig openingsuren en praktische info terugvinden over deze 6 apotheken. Online voorschriften uploadenmedicijnen reserveren, om daarna alles in het afhaalkluisje te gaan ophalen nà openingsuren. Inspelen op de haastige consument is hier zeker van toepassing. 

Privacy Preference Center