Banden Lybeer – WordPress website voor dé bandenspecialist regio Moorslede

Banden Lybeer is ontstaan in 1984.

Roger Lybeer begon de bandencentrale na jarenlange ervaring in het werken met banden, nog de tijd van het vele legermateriaal dat toen op de markt was. Na een doorgedreven opstart werd in 1991 de zaak verder gezet door Stefaan Lybeer. Door een steeds groeiend cliënteel werd in 2008 Maarten, zoon van Stefaan, mede zaakvoerder. In 2013 is Ruben, vader en broer komen vergezellen. Zo is de bandencentrale een volledig familiaal bedrijf geworden. We kunnen al onze klanten een optimale service aanbieden, wat naast onze economische prijzen en depannageservice enkele van onze beste troeven zijn.

KlantBanden LybeerDienstenBanden & velgenJaar2017Websitewww.bandenlybeer.be

Banden Lybeer website
Banden Lybeer website ontwerp

Uitdaging

Banden Lybeer wenste een website die de praktische informatie bevat (openingsuren, verlofdagen, contactgegevens, enz.), en een overzicht geeft van de merken van hun banden en velgen. Verder moest er ook een mogelijkheid zijn om online een afspraak te maken.

Aanpak

Voor Bandencentrale Lybeer werd een WordPress website opgericht. Daarnaast werd ook een online afspraken programma ontwikkeld. Afspraken kunnen dus via de website gemaakt worden en komen onmiddellijk in de agenda van de Bandencentrale terecht!

Resultaat

Een gebruiksvriendelijke website waar bezoekers alle informatie kunnen op terugvinden en eenvoudig online een afspraak kunnen maken.

Privacy Preference Center