Fest Catering Webshop pakket

Fest Catering biedt heerlijke gerechten aan. Voor feestjes, thuis of op het werk. Er wordt enkel met verse ingrediënten en de beste producten gewerkt. Ieder evenement wordt beschouwd als een uitdaging en alle wensen zijn bespreekbaar.
Om haar klanten beter van dienst te zijn, schakelt ze Your Mind Our Work in voor het bouwen van een webshop.

KlantFest CateringDienstenCatering aan huis met bijhorende webshopJaarMei - 2020Websitefest-catering.be

De vrouw achter Fest Catering

De enthousiaste Charlene is gebeten door eten. Ze heeft jaren ervaring in horeca baatte een broodjeszaak uit. Hierdoor weet ze perfect wat klanten willen. Met Fest (fijn, excentriek, smaakvol, team) wil ze altijd voor dat tikkeltje extra zorgen. Een feestje, een lekker ontbijtje thuis of een heerlijke lunch op het werk? Dan ben je bij Fest Catering aan het juiste adres.

Social media

Charlene start met het aannemen van bestellingen via Facebook en Instagram. Dit loopt niet altijd van een leien dakje. Via verschillende kanalen komen bestellingen binnen. Dit neemt niet alleen veel tijd in beslag, Charlene heeft ook weinig zicht op de gerealiseerde omzet.

Professionele webshop in WooCommerce

Charlene kiest daarom voor ons webshop pakket. We bouwen binnen 7 dagen een online shop in WooCommerce. We vullen de basis pagina’s en zetten 10 producten en 5 categorieën klaar. Nadien kan Charlene door de eenvoudige CMS zelf producten en categorieën toevoegen. Hiervoor voorzien we een handleiding op maat.

Met deze webshop kan ze nu een uitgebreider aanbod presenteren. Alle gegevens (klanten en omzet) worden centraal beheerd. Bestellingen worden meteen betaald via Mollie. Een professionele look, meer bestellingen en minder administratie. Dat zijn maar enkele voordelen van een webshop in WooCommerce!

Ook interesse in een webshop pakket? Contacteer ons!

Webshop pakket Fest Catering
Fest catering webshop pakket

Privacy Preference Center