Eenvoudige WordPress website voor Car Detailing Corner

Car Detailing Corner is één van de weinige Gyeon Certified Dealers in België. Je kan er je wagen professioneel laten reinigen. Zaakvoerder Tim vond zijn website, gemaakt in Drupal, niet gebruiksvriendelijk. We zetten de site over naar Wordpress.

KlantCar Detailing CornerDienstenProfessionele reiniging auto'sJaar2021Websitewww.cardetailingcorner.be

eenvoudige wordpress website op mac
foto auto voor wordpress website

Uitdaging

Een eenvoudige Wordpress website die gemakkelijk aan te passen is. Zaakvoerder Tim wil zijn eigen website snel kunnen aanpassen. Dit lukte niet altijd vlot bij de website in Drupal. Wanneer we een wordpress website maken, voorzien we steeds de nodige handleidingen. Al onze klanten kunnen goed overweg met Wordpress, dus was Tim overtuigd om over te stappen naar Wordpress. Een eenvoudige Wordpress website, maar daarom niet minder functioneel. De website moet een visitekaartje zijn en klanten informeren over de verschillende behandelingen. Klanten moeten uiteraard ook gemakkelijk via de website een afspraak kunnen maken. 

Aanpak

Tim was nog steeds tevreden over de look & feel van de website. Deze werd dan ook behouden. Car Detailing Corner scoorde goed in de zoekresultaten. Om deze score niet te verliezen werd een redirect plan opgesteld.

Het uitgebreide portfolio met foto’s werd geëxporteerd uit Drupal en geïmporteerd in de Wordpress website. 

Om het bezoekers gemakkelijk te maken om een afspraak te maken, werd een contactformulier voorzien.

Resultaat

De website werd overgezet zonder dat iemand er iets van zal merken. Tim van Car Detailing Corner kan nu zelf gemakkelijk aanpassingen doen aan de website zoals het toevoegen van foto’s, pagina’s, enzovoort.

Het resultaat kan je hier bekijken: www.cardetailingcorner.be

Ook interesse in een eenvoudige wordpress website? Contacteer ons vrijblijvend voor de mogelijkheden! 

Privacy Preference Center