Interieurarchitecte Eveline Tytgat

Grootste passie voor interieur

Na reeds enkele jaren ervaring op te doen in de high-end interieursector, ontwikkelde Eveline een persoonlijke ontwerpstijl die frisse ideeën tot tijdloos design verwerkt.
Interieur design Eveline Tytgat was dus de logische volgende stap in haar carrière.

Deze jonge gedreven interieurarchitecte richt haar op twee diensten die nauw bij elkaar aansluiten, waardoor deze dus bijgevolg perfect te combineren zijn. Enerzijds interieurontwerp, waarbij ze haar
creativiteit loslaat om voor elke project een uniek en compleet concept te creëren. Anderzijds interieurvisualisatie, waarbij Eveline een interieurontwerp omzet tot 3D visualisaties, om zo een fotorealistisch beeld te krijgen van het beoogde resultaat.

KlantEveline TytgatDienstenInterieurontwerp & 3D visualisatieJaar2019Websitewww.evelinetytgat.be

Eveline Tytgat website
Eveline Tytgat website

Uitdaging

Eveline was op zoek naar een uniek online visitekaartje om haar op de kaart te zetten. Look en feel van de website was voor haar uiteraard van groot belang. De zoektocht naar een passend logo en huisstijl was hier dan ook eerst nodig om de website te gaan opmaken.

Aanpak

Een frisse en clean WordPress website was voor Eveline dan ook de meest geschikte oplossing.

Resultaat

Een goed onderbouwde website waar reeds uitgevoerde projecten goed tot zijn recht komen. Het verhaal van Eveline komt door het design en het cleane karakter van de website goed naar voor.

Teksten zijn SEO-minded goed onderbouwd geweest zodat mogelijke klanten haar goed terugvinden op het web.

gerelateerde projecten

Privacy Preference Center