Fashion Store BECK Webshop pakket

Multi Brand Store Fashion Store Beck te Stekene biedt meer dan 20 kledingmerken aan in één shop. De klant staat steeds op nr.1 en u krijgt eerlijk advies. Familie Beck helpt u graag professioneel verder.
Om u als klant beter van dienst te zijn, schakelen ze Your Mind Our Work in voor het bouwen van een webshop.

KlantFashion Store BECKDienstenMulti-brand webshop met méér dan 20 kledingsmerkenJaarMei - 2020Websitewww.fashionstorebeck.be

Multi Brand Store te Stekene

Het team van Fashion Store BECK staat elke dag klaar om enthousiast en professioneel hun klanten te helpen. En vooral belangrijk: ze geven eerlijk advies! Met een aanbod van maar liefst meer dan 20 kledingmerken plaatsen ze keer op keer de klant op de 1ste plaats.
Uw garde-robe opfrissen met nieuwe collectie stukken? Dan ben je bij Fashion Store BECK aan het juiste adres!

Social media verkoop

Aan de hand van Instagram & Facebook posts kon de familie BECK hun online verkoop in de startblokken plaatsen. Al snel werd duidelijk dat deze manier van werken niet van een leien dakje liep.  Dit omslachtig werken met DM’s en controle op betalingen nam véél tijd in beslag.
Een eigen webshop was dus aan de orde!

Professionele webshop in WooCommerce

Gunter & Kelsey kozen daarom voor ons webshop pakket. We bouwen binnen 7 dagen een online shop in WooCommerce. We vullen de basis pagina’s en zetten 10 producten en 5 categorieën klaar. Nadien kan Kelsey door de eenvoudige CMS zelf producten en categorieën toevoegen. Hiervoor voorzien we een handleiding op maat.

Met deze webshop kan ze nu een uitgebreider aanbod presenteren. Alle gegevens (klanten en omzet) worden centraal beheerd. Bestellingen worden meteen betaald via Mollie. Een professionele look, meer bestellingen en minder administratie. Dat zijn maar enkele voordelen van een webshop in WooCommerce!

Privacy Preference Center