Gebruiksvriendelijke website voor reisbureau De Witte Merel

Bij Reizen De Witte Merel stond een gebruiksvriendelijke website op het verlanglijstje. Klanten laten wegdromen en inspireren met mooie beelden en informatie over hun reisaanbod was het uitgangspunt. Omdat er een wisselend aanbod is, willen zij dit zelf kunnen aanpassen. Daarom is de keuze gevallen op een website in Wordpress.

KlantReizen De Witte MerelDienstenReisbureauJaar2021Websitewww.reizendewittemerel.be

Website voor Reisbureau De Witte Merel
Overzichtelijk reisaanbod
Responsive design

Uitdaging

Een gebruiksvriendelijke website voor Reisbureau De Witte Merel.

Reizen De Witte Merel is een gevestigde waarde in Sint-Truiden. Sinds 1983 bieden zij een gevarieerd reisaanbod. Door Corona stonden hun activiteiten jammer genoeg op een laag pitje. Kantoorhoofd Evelien zag het echter als een kans om de website een update te geven. Zo zullen zij hun aanbod op een aantrekkelijke manier kunnen presenteren en zijn ze helemaal klaar wanneer het licht op groen gaat en we weer volop mogen reizen. 

Aanpak

Een gebruiksvriendelijke website voor het reisbureau was een must. Het reisaanbod wisselt voortdurend. Daarom is het belangrijk dat onze klant zelf reizen kan toevoegen en  verwijderen. Onder andere om die reden  hebben ze voor Wordpress gekozen. In een gedetailleerde gebruikshandleiding leggen wij stap voor stap uit hoe de klant de website kan aanpassen.

Er stond nog een puntje op de checklist. Reizigers laten wegdromen, inspireren en uiteraard aansporen om contact op te nemen met het reisbureau. De pagina inspiratiereizen geeft een overzichtelijk beeld van het aanbod.  Elke reis wordt zeer uitgebreid en in detail weergegeven op een aparte pagina. De reiziger kan meteen vragen stellen over die specifieke reis.

Resultaat

De mooie huisstijl en inspirerende foto’s nodigen de reiziger uit. Via call to actions gidsen we de reiziger doorheen de website. Op de blogpagina kan de reiziger de laatste trends op reisgebied ontdekken.

Het reisaanbod wordt op een overzichtelijke manier en in detail weergegeven. Men kan meteen informatie opvragen over een reis. De usp’s scheppen zowel op de homepage als op de detailpagina van de reizen het vertrouwen van de reiziger.

De website in Wordpress voor dit reisbureau ontdekken? Neem dan zeker een kijkje op www.reizendewittemerel.be.

Privacy Preference Center