Juwelen Emma – WooCommerce webshop

When a dream comes true!
Wat ooit begon als een gezellige hobby groeide uit tot een echte passie.
Emma ontwerpt sinds 2014 oorbellen en allerhande accessoires die uw outfit compleet maakt onder de naam Juwelen Emma.
Een eigen webshop is dan ook een droom die uitkomt.

KlantJuwelen EmmaDienstenOnline webshop van stijlvolle en draagbare juwelen voor dames/heren en kids.JaarJuni - 2020Websitewww.juwelen-emma.be

Uitdaging

Een stijlvolle, nieuwe webshop in WooCommerce voor Juwelen Emma.

Wat ooit begon als een droom, werd een hobby en wordt nu nog meer werkelijkheid bij de verdere uitbouw van Juwelen Emma’s online shop.

Door een lichte rebranding en de komst van grotere collecties, was er nood aan een nieuwe aanpak & stijl binnen het framework van de webshop.

Aanpak

De gewenste extra functionaliteiten en het aantal extra producten werden kritisch bekeken en besproken. Een webshop in WooCommerce (shop-gedeelte Wordpress) was hier de beste optie.

Via manuele import werden categorieën, subcategorieën en producten toegevoegd aan de webshop.
Door middel van een overzichtelijke, kleurrijke maar toch stijlvolle template kreeg de webshop al snel vorm. Als betaalprovider werd Mollie gekozen en de verzending neemt bPost voor zijn rekening. We zorgden voor de nodige integratie van deze partners.

Resultaat

Met filters op basis van kleuren en subcategorieën spelen we in op gebruiksvriendelijkheid. Op deze manier kunnen klanten op basis van kleur en stijl hun favoriete juweeltje snel vinden.

WooCommerce is een eenvoudig CMS systeem. Waardoor het aanpassen en toevoegen van teksten, foto’s en producten is door Juwelen Emma zelf kan gedaan worden in de toekomst. Uiteraard staat YMOW steeds klaar voor bijkomende vragen hieromtrent.

Nieuwsgierig wat Juwelen Emma in haar aanbod heeft?
Neem snel een kijkje naar haar gloednieuwe webshop!

Privacy Preference Center