Magento 2 webshop voor Curasano

Curasano biedt verzorgingsproducten op basis van natuurlijk ingrediënten. Hun Magento webshop was toe aan vernieuwing. Your Mind Our Work zorgde voor het migratietraject van Magento 1 naar Magento 2.

KlantCurasanoDienstenMigratietraject van Magento 1 naar Magento 2Jaar2021Websiteshop.curasano.com

Uitdaging 

Een Magento 2 webshop voor Curasano was een must. Curasano heeft een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten. Gezien Magento 1 niet meer ondersteund wordt, moest de online shop vernieuwd worden.

Your Mind Our Work verzorgde het migratietraject van Magento 1 naar Magento 2. 

Aanpak van A tot Z

We startten met een Kick off meeting.

In een Kick Off meeting:

  • Bespreken we uitvoerig de verwachtingen van de klant.
  • Brengen we aan te leveren en te verzamelen materiaal in kaart.
  • Leggen we een timing en deadline vast.

De webshop kreeg ook een nieuwe look. Een slider met sprekende beelden zet producten in de kijker op de homepage. De nieuwe mega menu van Magento geeft een overzichtelijk beeld van het productaanbod. De Magento 2 webshop voor Curasano werd opgezet in drie talen.

B2B Webshop

Om hun business klanten snel en vlot te bedienen wordt een afgeschermd webshop gedeelte voorzien. Dit is enkel toegankelijk met een login, die geregistreerde gebruikers ontvangen na goedkeuring van hun account.

Redirectplan 

Om de opgebouwde SEO score zo goed mogelijk te behouden, werd een redirect plan opgemaakt. Bij een redirect plan zetten we de oude URL’s van belangrijke landingspagina en productpagina’s  tegenover de nieuwe URL’s. Zo worden de oude URL’s doorgestuurd naar de nieuwe webshop.

Resultaat

Een nieuwe Magento 2 webshop met een frisse look. De bezoeker vindt snel de gewenste producten terug aan de hand van de mega menu en een filter op basis van categorieën.

Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje op curasano.com.

Zin om met ons samen te werken voor de realisatie van jouw project? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Magento 2 webshop voor Curasano

Privacy Preference Center