Outdoorstock.be – Magento webshop met SAP koppeling

Onze klant Outdoorstock biedt alles voor dier & tuin.
Om hun uitgebreid assortiment online beschikbaar te maken, bouwden we voor hen een nieuwe Magento 2 webshop gekoppeld met SAP.

KlantOutdoorstockDienstenMagento 2, SAP koppelingJaar2021Websitewww.outdoorstock.be

Uitdaging

Een nieuwe Magento webshop met SAP koppeling.

Voor onze klant Indufarm optimaliseerden wij vorig jaar hun Magento webshop. We zorgden ook voor de koppeling met hun ERP systeem SAP.  

Voor hun recentste project outdoorstock.be kwamen zij opnieuw bij ons aankloppen. Ook deze Magento webshop moest gekoppeld worden met SAP.

Aanpak

We zorgden voor een extra website met storeviews in de reeds aanwezige Magento 2 omgeving. De koppeling met SAP is voorzien zodat de producten worden geïmporteerd in Magento en de orders geëxporteerd. Ook alle klanten gegevens worden gesynchroniseerd. Gezien er zowel aan B2C als aan B2B klanten wordt geleverd, wordt hiervoor een onderscheid gemaakt in de webservice. 

Resultaat

Het resultaat is een webshop in Magento 2 die zowel voor onze klant als voor de bezoeker gebruiksvriendelijk is. Onze klant kan de extra webshop in Magento 2 eenvoudig beheren via éénzelfde backoffice. Door de koppeling met SAP zijn alle producten, klantengegevens en orders automatisch gesynchroniseerd. Dit zorgt voor een gestroomlijnde administratie, minder kans op fouten en een verlaagde workload.

Benieuwd? www.outdoorstock.be

Magento webshop

Privacy Preference Center