Motraco – Magento 2 webshop

Motraco (MOToren, RAdiatoren, COussement) werd opgericht in 1960 en is met stijgend succes uitgegroeid tot een bruisende onderneming. Motraco is gespecialiseerd in verschillende sectoren. Hun activiteiten steunen op deze drie pijlers: bandencentrale, lakspecialist voor auto en industrie (met alle non-paint toebehoren) en een grossier in auto-onderdelen en gereedschap. Met een enthousiast team van 14 personen, zijn zij zowel actief in West- als Oost-Vlaanderen.

KlantMotracoDienstenBanden - velgen - verf & non-paints - onderdelen en gereedschappenJaar2016Websitewww.motraco.be

Motraco Magento 2

Uitdaging

Een webshop in Magento 2 voor Motraco.

Motraco had voorheen enkel een website. Om de gebruiksvriendelijkheid en branding in het algemeen te optimaliseren, moest de website vernieuwd worden. Ook was het de bedoeling om een nieuwe webshop in Magento 2 te openen en deze te koppelen aan de website.

Aanpak

De outletwebshop werd gebouwd in Magento 2.0 en is gekoppeld aan de nieuwe website zodat men vlot kan navigeren tussen de website en de webshop. De focus lag op gebruiksvriendelijkheid en een nieuwe stijl die consistent is doorheen de website en de webshop.

Resultaat

Het resultaat is een snelle en gebruiksvriendelijke webshop, die gemakkelijk te bereiken is via het hoofdmenu van de website. 

Ook interesse in een webshop in Magento 2?

Contacteer ons. 

Privacy Preference Center