Paardenstallen.be / schuilhokken.be – Magento 2 – B2C webshop

Magento 2 webshop voor betaalbare paardenstallen & schuilhokken.

Voor deze 2 webshops werd de opbouw voorzien binnen eenzelfde Magento 2 omgeving. Onze klant biedt betaalbare zelfbouwpakketten voor schuilhokken en/of paardenstallen. Via de webshop krijg je een duidelijk beeld van het aanbod en kan je een offerte op maat aanvragen.

KlantPaardenstallen.be / schuilhokken.beDienstenMagento 2Jaar2020Websitewww.schuilhokken.be

Magento 2 webshops
Magento 2 webshops

Uitdaging 

Een update naar Magento 2! Magento 1 wordt al een tijdje niet meer ondersteund en dus werd het voor zaakvoerder Bart Gevaert noodzakelijk om zijn webshops te migreren naar Magento 2. We stelden een nieuwe template voor waarop de huisstijl werd toegepast. De nieuwe template is uiteraard mobielvriendelijk. Het volledige gamma van de vorige webshop werd overgezet naar de nieuwe webshop.

Aanpak van A tot Z – resultaat 

We zetten beide webshops in 2 talen in éénzelfde omgeving op. Op deze manier is beheren van beide online shops eenvoudiger en kan dit gebeuren vanuit één back office.

Het design werd toegepast op de nieuwe template in Magento 2. De producten werden overgezet en we maakten een redirect plan. Zo gaat de oorspronkelijke SEO waarde van belangrijke links niet verloren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze realisatie? Ga dan zeker eens kijken naar paardenstallen.be of schuilhokken.be.

Magento 2 webshop

Privacy Preference Center