Parfumeries Gutmann – Magento webshop voor uw cosmetica

Professioneel en persoonlijk schoonheidsadvies.

Parfumerie Gutmann is een familiezaak met meer dan 40 jaar ervaring in de cosmeticasector. Parfumerie Gutmann heeft zowel een vestiging in Kortrijk als in Waregem, en biedt naast nuttig en gepersonaliseerd advies een grote keuze uit de beste merken van verzorging, make-up en parfums.

Bovendien is er ook een schoonheidsinstituut in Waregem waar je terecht kan voor een complete huidverzorging volgens uw behoeftes. Ook klassieke verzorgingen, zoals manicure, pedicure en alle epilaties behoren tot hun aanbod.

KlantParfumerie Gutmann Kortrijk - WaregemDienstenWeshop beauty & parfumerieJaar2017Websitewww.parfumerie-gutmann.be

Parfumeries Gutmann
Parfumeries Gutmann

Uitdaging

Een gebruiksvriendelijke webshop bouwen waarin klanten alle producten kunnen terugvinden in de passende categorieën, en waarin het productassortiment eenvoudig te updaten is.

Aanpak

Voor Parfumeries Gutmann bouwden we een webshop in Magento 1.9, met een custom design en een aantal extra uitbreidingen zoals de koppeling met een extern systeem om hun productvoorraad en prijzen efficiënt te beheren, een blog en de automatisatie van de productaanmaak. Verder werken ze ook met Bpost en Europabank voor verzending en betaling.

Resultaat

De homepage kreeg een slider om de nieuwe producten in de kijker te zetten. Ook de belangrijkste merken zijn hier te zien en de troeven waarmee Parfumerie Gutmann uitpakt. Een opvallende call-to-action geeft klanten meteen de mogelijkheid een cadeaubon te bestellen. Het uitgebreid productaanbod van Gutmann is overzichtelijk onderverdeeld in categorieën via dropdown menu’s. Het menu is tevens ook links zichtbaar, wat het voor de bezoeker gemakkelijk maakt om te navigeren.

Privacy Preference Center