Regionaal Landschap Westhoek

Samen bouwen aan het landschap van morgen, daar draait het bij Regionaal Landschap Westhoek om.
Het Regionaal Landschap Westhoek beschermt het uniek karakter op vlak van landschap, biodiversiteit, recreatie, erfgoed en landbouw. Het team van het Regionaal Landschap geeft bijvoorbeeld advies aan een plaatselijke landbouwer die een poel wil graven, ze helpen de schooldirectrice bij het vergroenen van de speelplaats, overleggen met de Heemkundige Kring om het kappelletje te renoveren en de lindebomen een onderhoudsbeurt te geven, en het gemeentebestuur krijgt advies over trage wegen en bijvriendelijke bermen. Het team werkt samen met partners en de betrokken gemeenten een plan uit om de hele riviervallei op te waarderen. Dankzij de inspanningen van het Regionaal Landschap en haar partners, is de omgeving geëvolueerd naar een mooi verbonden landschap.

KlantRegionaal Landschap WesthoekDienstenWordpressJaar2018Websitewww.rlwesthoek.be

RL Westhoek Portfolio
RL Westhoek Portfolio

Uitdaging

Er was nood aan een nieuwe, toegankelijke website waarop bezoekers gemakkelijk alle informatie kunnen terugvinden over de werking Regionaal Landschap Westhoek.

Aanpak

Voor het Regionaal Landschap Westhoek maakten we een WordPress website met een interactief design.

Resultaat

Alle activiteiten, evenementen en praktische info zijn gemakkelijk te raadplegen via het hoofdmenu. Op de homepage is ook een kalender aanwezig die alle activiteiten weergeeft. Daarnaast bevat de homepage alle belangrijke nieuwsberichten.

Privacy Preference Center