Woocommerce webshop voor groeikaartjes

GROEIKAARTJES, DE BASIS VOOR EEN ECOLOGISCH VERHAAL
Onze klant Groeikaartjes zorgt ervoor dat drukwerk een tweede leven krijgt. Om hun unieke aanbod online te verkopen, zochten ze een partner voor het bouwen van een professionele webshop. Wij zaten met hen rond de tafel en bouwden een webshop in WooCommerce die ze zelf kunnen beheren.

KlantGroeikaartjesDienstenKoop uw groeikaartjes online!JaarJuli - 2020Websitegroeikaartjes.be

Print&co te Lochristi breidt hun gamma online uit.

De digitale drukkerij Print & Co te Lochristi verzorgt reeds jaren gelegenheidsdrukwerk én bedrijfsdrukwerk. Om een nieuw type drukwerk op de markt te brengen, werd Your Mind Our Work gevraagd om een webshop op te bouwen. Groeikaartjes.be werd geboren.

Professionele webshop in WooCommerce.

Onze klant koos voor het webshop pakket.  Dit houdt in dat we binnen 7 dagen een online shop bouwen in WooCommerce. We vullen de basis pagina’s en zetten 10 producten en 5 categorieën klaar. Daarna kan de klant, door de eenvoudige back office, zelf producten en categorieën toevoegen. We voorzien een handleiding op maat, zodat de klant telkens een houvast heeft bij het aanvullen of aanpassen van de shop.

Extra custom design kan ten allen tijde

Het pakket dat wij aanbieden is een goede basis. Maar custom design of extra features zijn nog steeds mogelijk. Dit gebeurt in overleg met de klant en na een goedgekeurd prijsvoorstel. Zo werden bij groeikaartjes.be een aantal plug-ins toegevoegd om de webshop te optimaliseren.

Met deze online shop kunnen ze nu een uitgebreider aanbod presenteren. Alle gegevens (klanten en omzet) worden centraal beheerd. Bestellingen worden meteen betaald via Mollie. Een professionele look, meer bestellingen en minder administratie. Dat zijn maar enkele voordelen van een webshop in WooCommerce!

Privacy Preference Center