In enkele klikken een sokkenabonnement bestellen – mailsocks

Via mailsocks.be kan je je abonneren op sokken. Je kiest je type abonnement en je ontvangt maandelijks een nieuwe paar sokken in de bus. Het abonnement moest in enkele klikken kunnen besteld worden via een eenvoudige, overzichtelijke webshop. We bouwden de webshop voor Mailsocks in WooCommerce.

KlantMailsocksDienstenWebshop sokkenabonnementJaarMei - 2022Websitewww.mailsocks.be

Mailsocks – Het premium sokkenabonnement

Zaakvoerder Tom van Mailsocks heeft een missie. Via een webshop wil hij een sokkenabonnement verkopen. Op die manier ontvangen zijn klanten elke maand een nieuw paar sokken in de bus. Hij klopte bij Your Mind Our Work aan met zijn idee en na een kick off meeting om alle details te bespreken, gingen we van start.

Snelle en eenvoudige bestelprocedure

Het sokkenabonnement moest via de webshop zeer gemakkelijk besteld kunnen worden. In enkele klikken kiest de bezoeker het type abonnement en de maat.  De eerste 14 dagen krijgt de klant een gratis proefperiode. Na de proefperiode wordt automatisch een maandelijks bedrag geïnd. Dit is allemaal mogelijk met betaalprovider Mollie.

Professionele webshop in WooCommerce

Zaakvoerder Tom had een duidelijk beeld van de webshop. Hij bracht alles goed in kaart, waardoor we meteen aan de slag konden met het design. Gezien het beperkt aantal abonnementen en features, was het perfect mogelijk de webshop te bouwen in  in WooCommerce. We zetten de site op in twee talen.

Tom kan later zelf teksten aanpassen of images toevoegen.

Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje op www.mailsocks.be 

webshop sokkenabonnement

Privacy Preference Center