Chevalmeire zwembaden – WooCommerce webshop

Bij Chevalmeire Zwembaden kunt u terecht voor mooie, kwaliteitsvolle en onverslijtbare zwembaden in roestvrij staal.
Met de komst van hun webshop, kan Chevalmeire hun klanten sneller van dienst zijn door het aan huis leveren van allerhande aankopen die een zwembad toebehoren. Your Mind Our Work stond hen gedurende het volledige traject bij voor de opbouw van deze WooCommerce webshop.

KlantChevalmeire zwembadenDienstenOnline webshop voor zwembaden en toebehoren.Jaar2021Websitewww.chevalmeire.be

Uitdaging

Een eenvoudig te beheren WooCommerce webshop voor zwembadbouwer Chevalmeire.

Chevalmeire plaatst niet alleen zwembaden. Ze bieden ook onderhoudsproducten en allerlei toebehoren aan. Om hun klanten sneller van dienst te zijn, werd gekozen voor een webshop. Een gebruiksvriendelijke webshop was een must. Zo kunnen zij bijkomende producten gemakkelijk zelf toevoegen. WooCommerce it is!

Aanpak

De aanpak was tweeledig. Enerzijds kan je op de website chevalmeire.be terecht voor informatie. Er wordt verteld over de werkwijze van Chevalmeire en je kan er zwembadrealisaties vinden. Via een contactformulier kan de bezoeker meer informatie of een offerte opvragen.

Anderzijds kan je via de webshop bijhorende zwembadartikelen aankopen.

Een webshop in WooCommerce was voor dit project de beste optie. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk platform dat door middel van plugins nog verder kan uitgebreid worden. Producten, tekst en afbeeldingen kunnen door de klant zelf worden toegevoegd of aangepast.

De huisstijl van Chevalmeire werd doorgetrokken over de volledige webshop.

Resultaat

Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop die de bezoeker een duidelijk overzicht geeft van het aanbod. Aan de hand van filters op basis van categorieën en prijs wordt het juiste product snel gevonden.
Bekijk zeker hun opblaasbare spelen voor in the pool – awesome stuff! : chevalmeire.be

WooCommerce Webshop

Broed je op een tof idee? Werk je aan een nieuwe project? We zijn heel benieuwd naar jouw plannen! Contacteer ons voor een kennismakend gesprek en we bekijken samen de mogelijkheden.

Privacy Preference Center