WordPress website voor Real Petfood

Familiebedrijf Real Petfood is actief in het vervaardigen van 100% natuurlijke gedroogde hondensnacks.
De focus ligt op het leveren van kwalitatieve producten, aan de beste voorwaarden en met de beste service voor onze favoriete viervoeter(s).
Het aanbod binnen de B2B sector wordt via een overzichtelijke en strakke website mooi voorgesteld.

KlantReal PetfoodDienstenReal Petfood | Natuurlijk gedroogde hondensnacksJaar2020Websiterealpetfood.be

Uitdaging

Een Wordpress website voor Real Petfood. Dit familiebedrijf voorziet onze geliefde viervoeters van 100% natuurlijk gedroogde hondensnacks. Zij hadden tot op vandaag geen website om hun aanbod op te presenteren. Een duidelijk overzicht van hun producten met bijhorende productfiches stond bij het ontwikkelen van deze website centraal.

Aanpak

Een frisse en strakke WordPress website was voor Real Petfood dan ook de meest geschikte oplossing. Na een brainstorm over de juiste look & feel, met een bijhorende branding, kreeg de website al snel vorm.

De bedoeling is om op termijn de website uit te breiden met een shop. Hiervoor werden dan ook de nodige voorzorgen genomen en alle instellingen reeds voorzien in WooCommerce. Op die manier kunnen we snel omschakelen naar een webshop zodat klanten de producten rechtstreeks online kunnen aankopen.

Resultaat

Real Petfood richt zich op de B2B markt. Hun klanten verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Op de website van Real Petfood worden historie, diensten en het aanbod op een stijlvolle manier weergegeven. Via meerdere buttons met call to actions wordt de (potentiële) klant doorheen de website gegidst en krijgt deze een compleet beeld van Real Petfood en hun aanbod. 

Privacy Preference Center