Xenia – Magento 2 – B2B webshop

Xenia Business gifts & Promo Wear – Magento 2 – Meerdere afgeschermde platformen ter beschikking stellen voor klanten waar men hun eigen gepersonaliseerde merchandise-artikelen kan bestellen.
Magento 2 opzet met login-scherm per klant.

KlantXenia | Business Gifts & Promo WearDienstenMagento 2 Jaar2019Websitexenia.hypernode.io

Uitdaging

Xenia biedt online allerhande business gifts & promo wear voor het grote publiek.
Zij kwamen met de vraag om een platform te bouwen waarbij hun klanten hun eigen interne promomateriaal gemakkelijk konden bestellen via een aparte webshop.

Aanpak

Magento 2 biedt de mogelijkheid om meerdere webshops te beheren in 1 set up. De keuze voor  Magento lag dan ook voor de hand. Op basis van een login scherm worden de webshops afgeschermd en kunnen enkel medewerkers van de desbetreffende klant inloggen met een gebruikersnaam en paswoord.

In een vooraf afgestemde template conform de nieuwe trends, kan via de backoffice het logo en enkele basiskleuren per klant aangepast worden.

Extra functionaliteiten, zoals koppeling met Filemaker Pro (CRM) om de flow in orders te gaan faciliteren & extra velden bij  de checkout werden voorzien.

Resultaat

Klanten gemakkelijk en snel online bestellingen laten plaatsen was het hoofddoel en ook het uiteindelijke resultaat. De klanten van Xenia kunnen via hun eigen webshop gepersonaliseerd promo materiaal bestellen.

Privacy Preference Center