Xenia – Magento 2 – B2B webshop

Xenia Business gifts & Promo Wear – Magento 2 – Meerdere afgeschermde platformen ter beschikking stellen voor klanten waar men hun eigen gepersonaliseerde merchandise-artikelen kan bestellen.
Magento 2 opzet met login-scherm per klant.

KlantXenia | Business Gifts & Promo WearDienstenMagento 2 Jaar2019Websitexenia.hypernode.io

Uitdaging

Xenia voorziet online in allerhande business gifts & promo wear voor het grote publiek.
Zij kwamen met de vraag om te gaan voorzien in een platform waarbij hun klanten eigen interne promomateriaal gemakkelijk kon gaan bestellen via een aparte webshop.

Aanpak

Daar Magento 2 de mogelijkheid biedt om meerdere webshops te gaan beheren mits 1 enkele opzet, was Magento voor Xenia de ideale oplossing. Op basis van een login-scherm worden de webshops afgeschermd voor de buitenwereld en kunnen enkel medewerkers van de desbetreffende klant gaan inloggen.

Met een vooraf afgestemde template conform de nieuwe trends is het mogelijk om via de backoffice per webshop het logo aan te passen en enkele basiskleuren te gaan voorzien per klant.

Extra functionaliteiten, zoals koppeling met Filemaker Pro (CRM) om de flow in orders te gaan faciliteren & extra velden te gaan voorzien bij checkout werden doorgevoerd.

Resultaat

Een gebruiksvriendelijk systeem die het mogelijk maakt om klanten te gaan voorzien in hun eigen gepersonaliseerd promomateriaal-webshop. Een win-win situatie voor beide partijen.
Faciliteren was hier het hoofddoel.

Privacy Preference Center