Zythos – WordPress website voor De Nationale Vereniging van Bierproevers

De Nationale Vereniging van Bierproevers is opgericht als nationaal “verbond” of “confederatie” van lokale of regionale verenigingen van bierproevers. Tot eind 2002 vormde de “Objectieve Bierproevers”, of kortweg OBP de schakel tussen deze verenigingen. Als lokale vereniging onderschreven zij alle de standpunten van OBP, en organiseerden reeds een groot aantal activiteiten om het Belgisch bier te promoten.

Na het verdwijnen van OBP was er bij de lokale verenigen een zodanig enthousiasme dat het nog geen 2 maand duurde eer de nieuwe vereniging Zythos werd opgericht, met nagenoeg dezelfde doelstellingen als de OBP, en met een nieuwe enthousiaste bestuursploeg.

KlantZythosDienstenDe Nationale Vereniging van BierproeversJaar2017Websitewww.zythos.be

Zythos Portfolio
ZBF Portfolio

Uitdaging

Zythos had nood aan een nieuwe, toegankelijke website waarop bezoekers gemakkelijk informatie kunnen terugvinden over het ledentijdschrift, acties, dossiers, het biercafé, en andere evenementen.

Aanpak

Voor Zythos maakten we een WordPress website.

Resultaat

Evenementen, activiteiten en praktische info zijn snel terug te vinden op de website. Ook het archief van het ledentijdschrift kan men terugvinden op de website. Via de homepage is de agenda, het biercafé forum en de website van het Zythos Bierfestival eenvoudig te raadplegen.

Privacy Preference Center