Alice et Henri

Alice et Henri kinderkledij

‘Alice et Henri’ staat voor hedendaags, stijlvol en origineel.

Kledij maken is voor Annelies al jarenlang een grote passie. Van jongs af vulde zij haar vrije tijd ermee. Eerst maakte ze kleertjes voor de barbiepoppen, daarna voor zichzelf, familieleden, vriendinnen, …

Het creëren van kinderkledij is begonnen bij de geboorte van haar metekind en met de komst van haar eigen kindjes, Alice en Henri, is ze een eigen stijl gaan ontwikkelen.

De kledij krijgt een extra touche door het gebruik van leuke modelletjes, speelse stofjes, passende kleurencombinatie, hippe knoopjes.

Alice et Henri
Aliceethenri

The challenge

Alice et Henri wilde graag een nieuwe website om te gebruiken als online visitekaartje, waarop ook hun creaties bekeken kunnen worden.

The Solution

Voor Alice et Henri maakten we een WordPress website. Op de productpagina kunnen bezoekers de creaties bekijken, daarnaast bevat de contactpagina een gebruiksvriendelijk contactformulier. 

Results

De nieuwe website kreeg een artistieke vintage uitstraling die perfect past bij hun huisstijl en werd ook responsive gemaakt. Via een overzichtelijk menu kunnen bezoekers snel de creaties terugvinden, maar ook de praktische info over de winkel en het contactformulier.

How we did it

WordPress

Fully Responsive