Ijscreaties Algoet

Sorbet ijsje

De leukste taartenshop!

Ijscreaties Algoet creëert wondermooie ijscreaties voor elke gelegenheid: spectaculaire bruidstaarten voor huwelijksfeesten, ijstaarten voor jubilea, communiefeesten, doopfeesten of babyborrels, taarten en desserts voor uw kerstmenu of eindejaarsfeest, maar ook gepersonaliseerde taarten met een eigen foto zijn mogelijk! Alle taarten en desserts wordt op maat gemaakt, naargelang het gewenste aantal porties of personen. Ijscreaties Algoet heeft een waaier aan verschillende ijssmaken, sorbet en roomijs.

 

Eén van de specialiteiten van Algoet Ijscreaties is hun uitgebreid dessertbuffet. Het dessertbuffet wordt aangeboden in de hoeve feestzaal Authentic (eveneens deel van Ijscreaties Algoet), of kan worden aan huis geleverd. Bekijk de voorwaarden op hun website. In het dessertbuffet kan je kiezen uit volgende lekkernijen: ijstaart, sorbet, coulis, profiteroles, fruitsalade, tiramisu, crème brûlée, javanais, gebakjes, fijne patisserie, zwarte woudtaart, pannenkoeken, assortiment pralines en dessertkoekjes.

bruidstaart snijden
website mockup

The challenge

Ijscreaties Algoet wenste een nieuwe webshop waarop klanten hun ijstaarten, roomijs, sorbet ijs en dessertbuffetten kunnen bestellen. Daarnaast was er nood aan een website voor de Feestzaal Authentic, die naast de ijswinkel is gelegen.

The Solution

Voor Ijscreaties Algoet bouwden we een gebruiksvriendelijke webshop in WooCommerce waarop klanten ijstaarten, roomijs, sorbet ijs of desserbuffetten kunnen bestellen. Daarnaast is de webshop via het hoofdmenu gelinkt met de nieuwe WordPress website van Feestzaal Authentic.

Results

De webshop kreeg een kleurrijke layout. Klanten kunnen via het hoofdmenu het ijsassortiment bekijken per soort ijs, en eenvoudig een bestelling plaatsen. De website van Feestzaal Authentic kreeg een meer landelijk karakter dat aansluit bij de stijl van de hoeve. Hier vindt de bezoeker alle praktische informatie terug, van geschiedenis tot openingsuren en voorwaarden.

How we did it

WordPress

Fully Responsive