Indufarm

vitamines voor varkens

Indufarm – Industrial & Farming Solutions

Indufarm biedt een ruim assortiment aan producten en diensten aan de professionele varkens-, pluimvee-, en rundveehouder. Al hun producten staan in functie van een probleembenadering. Hun drijfveer is het bieden van oplossingen. De slogan van Indufarm is dan ook ‘IF you want results’. Oplossingen worden meestal samen uitgewerkt. Elke partner integreert zijn specialiteit en ervaring in het creatieve teamwerk. In functie van de uitgewerkte oplossingen biedt Indufarm al dan niet eigen producten. Ook organische zuren en voedingssupplementen worden door Indufarm zelf ontwikkeld en geformuleerd.

varkentje
website overview indufarm

The challenge

De webshop van Indufarm had nood aan een aantal aanpassingen op technisch en design vlak. Op de webshop moeten bezoekers gemakkelijk producten kunnen bekijken per categorie in een overzichtelijk productassortiment.

The Solution

De Magento webshop van Indufarm kreeg een nieuwe uitstraling met een nieuw hoofdmenu. Onder andere de weergave van de productpagina werd aangepast naar om het aantal conversies te vergroten. Ook de algemene gebruiksvriendelijkheid van de webshop werd geoptimaliseerd.

Results

Gebruikers kunnen via een overzichtelijk en uitgebreid menu de gewenste producten zoeken en bekijken.

How we did it

Magento Community Webshop

Fully Responsive