Kazen Dewitte

Kazen Dewitte

Kazen De Witte website

eten met liefde gemaakt

Kazen Dewitte bestaat sinds eind 2015. Ze staan elke week op verschillende markten, en verzorgen uw feest of maaltijd van super eten. U kan bij hen terecht voor een kaasplank met een assortiment van verschillende soorten kazen, een breughelplank bestaand uit een assortiment van vleeswaren, of een tapasschotel met verzorgde hapjes en mini gerechtjes! Alles wordt aangevuld met een assortiment verschillende broodjes.

Kazen De Witte responsive website

The challenge

Kazen Dewitte wilde dat hun schotels en menu’s online beschikbaar te bekijken en te bestellen zijn, en daarnaast ook de praktische informatie bevat. Zo kan men iedereen op de hoogte houden van hun volgende marktplaatsen.

The Solution

Voor Kazen Dewitte werd een website ontwikkeld met WordPress die de verschillende schotels in de kijker zet. Daarnaast werd een functionaliteit aan de website gekoppeld om bestellingen te kunnen plaatsen.

Results

De website is erg gebruiksvriendelijk en bezoekers kunnen gemakkelijk een bestelling plaatsen. Ook praktische informatie zoals de datum en locaties van de markten zijn eenvoudig terug te vinden.

How we did it

WordPress

WooCommerce

Fully Responsive