Wouter Geldof

Wouter Geldof

Wouter Geldolf website

Bij Wouter Geldof kunt u terecht voor het huren van verschillende modellen springkastelen, tenten en feestmateriaal, zoals tafels en stoelen. Naast het verhuren van springkastelen doet Wouter ook alles van timmer- en schrijnwerk: inbouwkasten op maat, plaatsen van nieuwe ramen en deuren, hout-pvc-alu, plafonds en muren, binnendeuren, isoleren van dak/zolder, alle herstellingen, nieuwbouw en renovatie, tuinhuizen, goot uitbekleden, automatiesatie roluiken, alle kleine karweien…

Wouter Geldof WordPress website
Wouter Geldof responsive WordPress website

The challenge

Wouter Geldof wilde graag een website om promotie te maken voor het verhuur van zijn springkastelen. Daarnaast zal in de toekomst de website ook gebruikt worden om promotie te maken voor zijn timmer- en schrijnwerk.

The Solution

De website voor Wouter Geldof werd gemaakt met WordPress en is erg gebruiksvriendelijk om eenvoudig springkastelen of ander materiaal te huren of te bekijken.

Results

Een website waarop makkelijk informatie terug te vinden is. Via het hoofdmenu kan men de verschillende springkastelen, tenten en feestmateriaal bekijken. Verder kan men praktische informatie zoals afmetingen, prijzen en huurvoorwaarden hier ook raadplegen.

How we did it

WordPress

Fully Responsive