fbpx

Hyvä: de sleutel naar een snelle en gebruiksvriendelijke webshop met uitstekende prestaties.

In de wereld van e-commerce is de keuze van het juiste platform van cruciaal belang voor het succes van je online business. Met een webshop in Magento kies je voor één van de meest vertrouwde en geavanceerde platforms op de markt dat tegelijkertijd flexibel, schaalbaar en krachtig is.
De ontwikkelingen binnen e-commerce staan niet stil. We houden je graag op de hoogte van de laatste nieuwe trends en de mogelijkheden om te optimaliseren. 
 
Hyvä is één van die nieuwigheden die je niet mag missen. Het is een revolutionair thema dat de standaard zet voor een geoptimaliseerde shop ervaring. Klaar om met je Magento webshop een versnelling hoger te schakelen? Hyvä maakt het mogelijk. 

Hyvä is goed

Hyvä is Fins en betekent letterlijk “goed”. De volledige frontend werd opnieuw opgebouwd vanaf nul met veel minder code. Hierdoor is het veel gemakkelijker en efficiënter om mee te werken. Minder code betekent minder complexiteit en dus een veel snellere webshop.  

Hyvä theme bij Emob

Verbeter je prestaties met dit nieuwe thema voor Magento

Met Hyvä krijg je meteen een hoge score bij Google PageSpeed en Google’s Core Web Vitals.
Deze uitstekende prestaties verbeteren de gebruikerservaring, zorgen voor hogere conversieratio’s en betere SEO-rankings.

Klaar om je webshop naar een hoger niveau te tillen met dit revolutionair thema? 

Contacteer ons via het contactformulier voor een kennismakend gesprek of maak meteen een afspraak.