fbpx
Meer bezoekers op website

Boek succes met online marketing

Je webshop of website bouwen is één ding, ze lanceren en bezoekers over de vloer krijgen is een ander paar mouwen. Wil je een succesvolle webshop of website, dan heb je een strak plan nodig.

 

Nog meer bezoekers op je website?

Verleid bezoekers naar je website

Analyse

Je wil je naamsbekendheid vergroten, meer bezoekers op je website, meer omzet draaien? Zoek niet verder! We begeleiden je naar je doel met een uitgebreide analyse en plan van aanpak. Helemaal op maat. Zo liften we jouw website naar een hoger niveau. En zorgen we dat die in de picture komt!

Social media

Dagelijks verschijnen er ongelofelijk veel berichten op social media. Daardoor bereik je je doelgroep steeds moeilijker, want hoe val je op in die overvloed? Organisch bereik verhoog je met de juiste strategie én door consequent aanwezig te zijn. Wil je op een snellere manier een grote groep mensen bereiken? Dan zet je best in op advertising. Als partner werken we daarvoor een specifieke advertentiestrategie voor je uit.

SEO en SEA

Zoekmachineoptimalisatie of SEO zorgt ervoor dat zoekmachines je website beter vinden op een organische manier. De inhoud, maar ook de technische opbouw en snelheid van je website beïnvloeden je positie in Google. Daarnaast kan je betalen voor zoekwoorden (SEA). Google Ads biedt heel veel opties om je product of dienst te tonen. Op basis van je doelen en budget bepalen we de juiste strategie om meer bezoekers op je website te krijgen.

Onze werkwijze

Met strategische online marketing duw je jouw verkoop de hoogte in. Online zichtbaar zijn is key! Als partner hebben we het beste met je voor en gaan we voluit voor succes. We zorgen dat je website technisch zeer sterk in elkaar steekt én dat potentiële klanten naar je webshop te surfen. En dat doen we samen met je: via analyseren, bijsturen en evalueren.

Ook bij hen doen we de bezoekersaantallen stijgen

Wil je een offerte voor een website?
Heb je een andere vraag?
Contacteer ons