Online marketing

Verhoog je online zichtbaarheid

Heb je net een webshop of website gelanceerd? Dan wil je natuurlijk graag zoveel mogelijk bezoekers krijgen en aankopen of leads genereren. Dat gaat helaas niet vanzelf. Wil je succes boeken met je website?  Dan heb je een strak plan nodig.

Zo wordt jouw online verhaal een succes.

Je naamsbekendheid vergroten, meer bezoekers naar je websitemeer omzet…? Wij zorgen voor een uitgebreide analyse en plan van aanpak op maat en tillen jouw website of webshop naar een hoger niveau.

Social media

Er worden dagelijks duizenden berichten gepost op social media. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om je doelgroep te bereiken. Organisch bereik kan je verhogen met de juiste strategie en door consequent aanwezig te zijn. Wil je op een snellere manier een grote groep mensen bereiken? Dan zet je best in op advertising.
Op basis van je doelgroep en doelstelling werken we een advertentie strategie uit.

SEO en SEA

Zoekmachine optimalisatie of SEO zorgt voor een beter vindbaarheid in de zoekmachines. Niet alleen de inhoud, maar ook de technische opbouw en de snelheid van je website kunnen de positie beïnvloeden. Daarnaast kan je betalen voor zoekwoorden (SEA). Google Ads biedt heel veel mogelijkheden om je product of dienst te tonen. Op basis van je doelstellingen en budget bepalen we de juiste strategie op maat van jouw zaak.

Maak van je website een verkoopmachine

Hoger scoren in Google? Meer bezoekers naar je website en meer verkopen?

Contacteer ons