Websites op maat

Maak een goede eerste indruk.


professionele website
Laat je website maken door professionals

Jouw website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. En je kan maar 1 keer een eerste indruk maken. Your Mind Our Work bouwt een website die volledig aansluit bij de stijl en het imago van jouw bedrijf.

Wat kost een website?

Dit hangt af van wat je wil. Een standaard website met basisgegevens of een marketing machine met een op maat gemaakt design. Zijn er specifieke technische behoeftes, wil je een configurator laten bouwen of 360° beelden tonen? Ook dat is mogelijk. We maken alleszins duidelijke afspraken zodat je achteraf niet voor verrassingen of extra kosten komt te staan. Wil je een professionele website laten maken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor de mogelijkheden. 

Hoe gaan we te werk?

We luisteren naar jouw verhaal. We brengen jouw wensen en noden in kaart en geven advies op basis van onze ruime ervaring. Je krijgt van ons een gedetailleerde prijsberekening en een timing. Deze timing wordt nauwgezet opgevolgd en indien nodig sturen we in samenspraak met jou bij. Vooraleer je website live gaat, zetten we samen in een laatste evaluatieronde de puntjes op i.

Wordpress

Waarom kiezen voor Wordpress?


Gebruiksvriendelijk

Wordpress is erg populair en dan zijn ontelbare redenen voor. We sommen de voornaamste hier voor je op. Wordpress is heel gebruiksvriendelijk. Als je wil, kan je zelf aanpassingen doen aan je website. Wil je bijvoorbeeld tekst wijzigen of foto’s toevegen, dan is dat perfect mogelijk. We kunnen voor een opleiding en een handleiding zorgen zodat je zelf aan de slag kan.

Mobiel

Wordpress heeft heel veel thema’s die mobiel vriendelijk zijn of “responsive”. Met andere woorden, het design past zich aan aan de grootte van het scherm van de bezoeker. Een absolute must gezien ons mobiel gebruik alleen maar stijgt en we steeds meer websites bezoeken via tablets en smartphones.

Ingebouwde SEO

Wordpress bevat standaard een aantal opties die je website SEO vriendelijk maken. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk de permalinks aanpassen en het belangrijkste keyword in je URL vermelden. Met de plugin YOAST kan je de zoekmachine optimalisatie met een aantal handige hulpmiddeltjes naar een nog hoger niveau tillen.

Veel mogelijkheden

Door de vele plug-ins die voor Wordpress ontwikkeld worden, kan je je website uitbreiden. Het is dus perfect mogelijk om te starten met een basis website. Als je website een tijdje online staat, ontstaan er mogelijks andere behoeftes. Denk maar aan een zoekfunctie bijvoorbeeld of een afgeschermde pagina voor leden. Ook als je van je website een webshop wil maken, kan dit gerealiseerd worden met de plug-in WooCommerce.

Een professionele website laten maken?Plan een gesprek in met onze experts!


Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte op maat.

portfolio

Realisaties in Wordpress