fbpx
website met beste ervaring voor zoekmachines
Websites op maat

Beste ervaring voor gebruikers én zoekmachines

Wie jouw website bezoekt, verwacht een site die hen met gemak door de pagina’s loodst. En daarvoor is een sterke technische kennis nodig. Gemaakt door experts die gaan voor de optimale gebruikerservaring. Die weten dat een snelle laadtijd cruciaal is om geen potentiële klanten en omzet te verliezen.

 

Leads klikken snel weg als ze niet meteen vinden wat ze zoeken. Ook Google is daar geen fan van. Zorg dus dat je website of webshop meteen goed werkt. Een technisch sterke website heeft enkel voordelen voor leads en klanten!

Jouw project waarmaken is onze focus

Onze workflow?

Een luisterend oor

Eerst luisteren we naar jouw verhaal en geven we je advies op basis van onze ruime ervaring.

Gedetailleerde prijsofferte

Daarna krijg je een gedetailleerde prijsberekening en timing. Die deadline volgen we nauw op en sturen we in samenspraak met jou eventueel bij.

Afwerking

Nog voor je website live gaat en die iedereen ziet, evalueren we even alles nauwkeurig met jou. 

Geef je je website graag een broodnodige lanceringsboost? Dan begeleiden we je daar ook graag bij!

Wat kost een website?

Dat hangt af van wat je wil. Van een marketingmachine met een prachtig aangepast design die verkoopt voor jou tot een standaard website met basisgegevens: alles kan. Wil je een configurator laten bouwen of 360°beelden laten tonen? Ook voor andere specifieke technische snufjes kunnen we zorgen. Op voorhand maken we duidelijke afspraken zodat je weet waar je aan toe bent. Dus, wil je een antwoord op ‘wat kost een website’? Laat ons samenzitten!

 

En ohja, we maken gebruiksvriendelijke Wordpress websites.

website laten maken

Wil je een offerte voor een website?
Heb je een andere vraag?
Contacteer ons