Online succes boeken

Alles wat je moet weten over e-commerce, webdesign en online marketing

Hyvä: de weg naar een razendsnelle en geoptimaliseerde webshop.

Optimaliseer je online business met de kracht en snelheid van Hyvä.

Een feilloze naamsverandering met behoud van ranking

Ranking behouden na een naamsverandering? Met de juiste aanpak kan het.

Website vernieuwen trekt meer klanten aan

In de digitale wereld verandert alles in een razendsnel tempo.  Met een verouderde website geef je de concurrentie een voorsprong. Je website vernieuwen kan leiden tot meer klanten. Lees hier waarom.

Checklist website laten maken

Wil je een website laten maken voor je bedrijf? Dan zijn er een aantal zaken waar je best vooraf goed over nadenkt. We zetten ze hier voor je op een rijtje.

GA4 vervangt Universal Analytics

Universal Analytics zal vanaf juli 2023 geen data meer verzamelen. Het is dus hoog tijd om over te schakelen naar de nieuwste versie: Google Analytics 4 of GA4. We leggen je stap voor stap uit hoe je dat doet.

SEO optimaliseren met deze tools

Vooraleer we jullie een overzicht geven van handige SEO-tools is het goed om te weten waarom SEO belangrijk is. Met Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je website beter gevonden wordt.

Waarom kiezen voor Magento?

Magento is een open source e-commerce platform. Het wordt gebruikt om professionele webshops mee te bouwen. In dit artikel lichten we de voordelen van het platform toe.  Er zijn verschillende versies van de software die we eveneens in dit artikel bespreken.

Afspraken maken via Facebook

Je kan het je Facebook fans ook gemakkelijk maken om afspraken te maken door de knop “nu boeken” toe te voegen aan je pagina.

1 2 3 4