fbpx
Kies voor digital experts

Maak werk van je online doelen

Een website laten maken en lanceren? Schakel experts in webdesign in. Gecertificeerd Magento developer Alexander Huyghebaert richtte in 2015 Your Mind Our Work op. Ondertussen vind je hier een heel team van developers. We focussen ons op bedrijven die een eigen professionele webshop of website laten maken en lanceren.

Gedreven door jouw verhaal

Wat nu nog in je hoofd zit, realiseren we graag! Als jouw partner ontrafelen we de kern van jouw verhaal. Wat is belangrijk voor jou?  Waar heb je nood aan en wat wil je uitstralen? Na een grondige analyse werken we aan je digitaal project. Je kan rekenen op een technisch steengoede website of webshop, want daar staan we om bekend!

Gebruiksvriendelijkheid en SEO is belangrijk, samen met een krachtige lancering van je webshop of website. Zo pikt de juiste doelgroep jou op en vergroten we je online zichtbaarheid. Want jouw project mag gezien worden!

En eerlijk, de grootte van jouw project maakt niet uit. Een informatieve one pager of een uitgebreide webshop met alle toeters en bellen? Ons team van gepassioneerde developers en digital experts zet alles op alles voor de perfecte online oplossing voor jou.

ONZE KENNIS

Onze kennis

WordPress

Wordpress is gebruiksvriendelijk voor je websitebezoekers, Google én voor jou.

Meer info

Magento

Met dit gebruiksvriendelijk platform kan je eenvoudig zelf de webshop beheren en aanpassen.

Meer info

WooCommerce

WooCommerce is perfect als uitbreiding op je Wordpresswebsite.

Meer info

Online marketing

Je wil je naamsbekendheid vergroten, meer bezoekers, meer omzet draaien? Zoek niet verder!

Meer info

Communicatie en transparantie

Transparant werken: als partners hechten we daar veel belang aan. Daarom begeleiden we je niet enkel door het hele proces. We doen dat in samenspraak. Want het is jouw project. Vlotte communicatie is ook belangrijk, daarom starten we altijd met een grondige analyse en een stappenplan. Zo weet je als klant waar je aan toe bent.

Graag een kennismakend gesprek?
Kom langs op ons kantoor in hartje Roeselare!

Tevreden klanten

Zij werken al met ons samen