Over ons

Betrouw op een ervaren partner


Gepassioneerd team van experts

Your Mind Our Work is een gespecialiseerde partner in webdesign. Ons kantoor is gevestigd in hartje Roeselare. Your Mind Our Work werd opgericht in 2015 door Alexander Huyghebaert, een gecertificeerde Magento developer.

Ondertussen bestaat Your Mind Our Work uit een team van consultants en developers met elk hun expertise. We richten ons op starters en gevestigde bedrijven die een eigen professionele website of webshop op maat wensen.

De grootte van jouw project maak niet uit. Een informatieve one pager of een uitgebreide webshop met alle toeters en bellen? Ons team van gepassioneerde developers en digital experts zet alles op alles om de perfecte online oplossing te creëren. Dit steeds in samenspraak met jou en volledig op maat van jouw zaak. We begeleiden je doorheen het ganse proces en geven gezicht aan jouw ideeën. Bij Your Mind Our Work hechten we veel belang aan communicatie en transparantie. We starten dan ook steeds met een grondige analyse en een stappenplan. Hierdoor kom je als klant nooit voor verrassingen te staan.

Your Mind Our Work
Your Mind Our Work partner in webdesign
Ons kantoor

In juni 2019 verhuisden we naar een gloednieuw kantoor. Je vindt ons in hartje Roeselare, in de Albrecht Rodenbachstraat. Ons team van experts staat elke dag voor je klaar en streeft ernaar om van jouw digitaal project een succes te maken.

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner in webdesign? Of heb je nood aan een doordachte online marketing strategie op maat van jouw zaak? Kom dan zeker eens langs voor een kennismakend gesprek. De koffie staat klaar!

Technologieën die we kennen en kunnen:


Ontdek wat ons teamvoor jou kan betekenen.