fbpx
Wordpress specialist

Ga voor een gebruiksvriendelijke website

Als ervaren digitale experts werken we graag met het Wordpress-platform om websites te bouwen. Waarom? Wordpress biedt ongelofelijk veel mogelijkheden. De verschillende plug-ins en designs, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn grote troeven. Je kan er gemakkelijk zelf info aan toevoegen of wijzigen. Wordpress is een wereldwijd gebruikt contentmanagementsysteem dat voortdurend vernieuwt. Zo kan je website up-to-date blijven!

De voordelen van Wordpress

01 Gebruiksvriendelijk

Wordpress is gebruiksvriendelijk voor je websitebezoekers, Google én voor jou. Je kan gemakkelijk zelf aanpassingen doen aan je website. Wil je bijvoorbeeld tekst wijzigen of foto’s toevoegen dan kan dat. Eenvoudig zelfs. Om je helemaal wegwijs te maken kunnen we voor een opleiding en handleiding zorgen.

02 Mobiel / Responsive

Dit systeem heeft heel veel mobielvriendelijke of ‘responsive’ thema’s. Met andere woorden, het design schikt zich naar de grootte van het scherm van de bezoeker. Denk aan een smartphone, laptop of iPad bijvoorbeeld. Responsive is een must want we bezoeken steeds vaker websites via tablets en smartphones.

03 Ingebouwde SEO

Wordpress bevat een aantal opties die je website SEO-vriendelijk maken. Dat maakt het gemakkelijker voor zoekmachines zoals Google om jouw website te vinden! Je kan vlot permalinks aanpassen en het belangrijkste keyword in de url vermelden. Met plug-in Yoast til je de SEO-optimalisatie naar een nog hoger niveau.   

04 Zoveel mogelijkheden

Door de vele Wordpress plug-ins kan je jouw website uitbreiden. Met een basiswebsite starten is dus perfect mogelijk. Als je website een tijdje online staat, ontstaan er mogelijk andere behoeftes. Denk maar aan een zoekfunctie of een afgeschermde leden- of klantenpagina. En met de plug-in WooCommerce maak je van je website een webshop!

Wil je een offerte voor een website?
Heb je een andere vraag?
Contacteer ons