fbpx

De concurrentie voorblijven begint bij je website.

In de digitale wereld verandert alles in een razendsnel tempo.  Met een verouderde website geef je de concurrentie een voorsprong. We leggen je uit waarom je website vernieuwen ervoor kan zorgen dat je meer klanten aantrekt.

Waarom je website vernieuwen voor meer klanten zorgt

Verhoogde gebruiksvriendelijkheid: Bezoekers vinden sneller terug wat ze zoeken.  
Een moderne website zorgt voor een intuïtieve gebruikerservaring. Bezoekers zullen meer tijd op de website spenderen en sneller geneigd zijn contact op te nemen. 

Professionele indrukOvertuig bezoekers al bij het eerste bezoek!
Een eerste indruk maak je maar 1 keer en met een aantrekkelijk en eigentijds ontwerp maak je een blijvende indruk en schep je het vertrouwen van bezoekers.

Responsief ontwerpEen gebruiksvriendelijke website op eender welk toestel.
Mobiel internet zit al enkele jaren in de lift. Het grootste deel van de bevolking heeft dan ook een smartphone en gebruikt deze om te surfen. Een vernieuwde website past zich automatisch aan verschillende apparaten aan, van desktops tot smartphones. Wil je je bereik vergroten? Dan is een responsief design onmisbaar.

Betere prestaties en snelheid: Vermijd frustraties bij bezoekers. Snelle laadtijden zijn essentieel voor het behouden van bezoekers! Een pagina die niet snel genoeg laadt, een contactformulier dat hapert bij elk veld dat moet worden ingevuld. Allemaal redenen voor potentiële klanten om af te haken. 

Geoptimaliseerde SEO: Hoger scoren in Google en andere zoekmachines? Een up-to-date website verbetert de rankings en zorgt ervoor dat je gevonden wordt.

Ons team van digital experts bouwt straffe webshops en websites op maat van jouw zaak en op maat van jouw doelen. We maken graag tijd voor een vrijblijvend en kennismakend gesprek. 
Klaar voor een upgrade van jouw website?  Plan dan zeker een gesprek in of neem contact op.

Deze klanten gingen je alvast voor: Portfolio Your Mind Our Work

LEES VERDER...

Misschien vind je dit ook leuk