onlinemarketing

Online & Offline marketing


Ook voor marketing kan je bij ons terecht. Want een webshop of website opzetten is één ding, maar een online succesverhaal creëren is iets anders. Een huis bouw je namelijk ook niet zonder plan.

Zo wordt jouw online verhaal een succes.

Naast de technische opbouw van jouw website of webshop, zorgen we ook voor gerichte online marketingactiviteiten. Wil je meer bezoekersmeer naamsbekendheidmeer omzet…? Your Mind Our Work zorgt voor een uitgebreide analyse en plan van aanpak op maat. SEO, google Adwords, social media advertising,… Onze digitale experts stellen in samenspraak met jou een marketingplan op dat jouw webshop of website naar een hoger niveau tilt.

Start jouw succesverhaal
workshops social media voor bedrijven
Wat?

Zoekmachine optimalisatie of SEO zorgt ervoor dat je website hoger gaat scoren bij zoekmachines. Je website wordt dus sneller gevonden en je bereikt meer mensen. Niet alleen de inhoud, maar ook de technische opbouw van je website kunnen de positie beïnvloeden.

Hoe?

Aan de opstart van een nieuwe website of webshop gaat steeds een grondig SEO-onderzoek vooraf. Wil je weten of je bestaande website geoptimaliseerd kan worden? Dan stellen we je na een analyse een optimalisatie traject voor.

Wat?

Bij zoekmachine advertising of SEA betaal je voor een hogere positie. Op basis van een zoekwoorden analyse kunnen we bepalen voor welke zoektermen je best kan betalen. Het voordeel bij Google Adwords is dat je enkel betaalt wanneer iemand effectief klikt op jouw advertentie en dat je je budget onder controle kan houden.

Hoe?

Er zijn heel veel mogelijkheden binnen Google Ads om je product of dienst te tonen. Op basis van je doelstellingen en budget bepalen we de juiste strategie op maat van jouw zaak.

Social media advertising
Wat?

Door de grote hoeveelheid berichten die dagelijks gepost worden, wordt steeds moeilijker om via sociale media je doelgroep te bereiken. Organisch bereik kan je verhogen met de juiste strategie en door consequent aanwezig te zijn. Wil je op een snellere manier een grote groep mensen bereiken? Dan zet je best in op advertising.

Hoe?

Op basis van je doelgroep en doelstelling stellen werken we een advertentie strategie uit. We houden de vinger aan de pols en sturen bij wanneer nodig.

Offline Marketing


Een doordachte digitale aanpak is noodzakelijk voor een succesvolle online business, maar toch zeggen we geen nee tegen print.

Een krachtige boodschap op papier.

Your Mind Our Work helpt je graag bij het ontwerp van flyers, brochures, visitekaartjes en zoveel meer. Ook voor de belettering van jouw kantoor of wagenpark staan we je bij van ontwerp tot levering.

Your Mind Our Work partner in webdesign

Technologieën die we kennen en kunnen: