Til jij onze service naar een hoger niveau?

Project manager

Your Mind Our Work is een webdevelopment agency, gespecialiseerd in e-commerce. We zorgen ervoor dat onze klanten het maximum uit hun online oplossingen kunnen halen en streven ernaar een betrouwbare partner te zijn voor al onze klanten op lange termijn.

Om deze klanten een uitstekende service te kunnen bieden en de continuïteit van onze projecten te garanderen,  zijn wij op zoek naar een project manager.

Jobinhoud

Als project manager is je doel vrij rechttoe rechtaan: Je ondersteunt onze klanten, luistert naar hun behoeften en zorgt ervoor dat hun vragen geïmplementeerd worden. Door je ervaring in het leiden van projecten weet je als geen ander hoe je dit doet.

Wat verwachten we van jou

  • Je luistert naar de klant en stemt de prioriteiten af
  • Je probeert de klantenbehoeften te begrijpen om ze te vertalen naar een oplossing en daarnaar te handelen
  • Je stelt de juiste verwachtingen aan de mensen aan boord;
  • Gedurende het ganse traject hou je de vinger aan de pols zodat timing en budget bewaakt worden
  • Je bent een ambassadeur voor het geleverde werk, je weet je collega’s te inspireren en je bent de liaison tussen de klant en het team.
  • Je communiceert duidelijk, concreet en vlot. Zowel naar onze klanten als naar het team.

Wie zoeken we?

Klanten te woord staan en hun wensen vertalen naar duidelijke opdrachten voor het development team zie je als een uitdaging.

Je bent empathisch en communicatief sterk. Wanneer nodig kan jij daadkrachtige beslissingen nemen en deze op de juiste manier overbrengen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk. Kortom, jij weet hoe je dingen gedaan krijgt.

Wat er op je CV staat, is belangrijk, maar zeker niet het enige waar we om geven. We willen dat je er helemaal voor gaat. Gedreven, met een positieve instelling en altijd gericht op oplossingen, niet op problemen. Het feit dat prioriteiten onderweg plotseling kunnen veranderen, is iets waar je mee om kunt gaan. Waarde leveren is immers belangrijker dan een strikt plan volgen.

Je kunt vertrouwen op je expertise op het gebied van projectmanagement en je bent analytisch sterk.

Je hebt een agile mindset en houdt van deze manier van werken. Je weet ook hoe belangrijk het is om goed te communiceren, zodat iedereen altijd aan boord is.

Wat krijg je ervoor terug?

Net zoals we geloven in het unieke karakter van al onze klanten, geloven we ook in het unieke karakter en de persoonlijkheid van al onze mensen. Bij YMOW gaat het niet alleen om je baan, maar ook om je groei en carrièremogelijkheden. Naast de basics (een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, etc.) richten we ons vooral op een prettige werkomgeving, flexibele werkafspraken (telewerken, flexibele uren) en doorlopende opleidingsmogelijkheden. YMOW is meer dan een werkgever, net zoals jij meer bent dan de woorden op je CV.

Het is nu aan jou!

Ben je klaar om met een klein team grote projecten te realiseren? Lijkt de functie van project manager je op het lijf geschreven en heb je zin om kennis te maken met ons? Neem dan snel contact op. We kijken er alvast naar uit je te ontmoeten.