fbpx

Wil je in 2020 nog een webshop laten bouwen? Dan kan je genieten van 25% extra fiscaal voordeel.

Door Corona moesten alle winkels en horecazaken sluiten. Bij Your Mind Our Work wilden we ondernemers in deze moelijke periode steunen. We bouwden het gratis platform steundehoreca.be en we stelden een webshop pakket samen.

Dit pakket maakt het mogelijk om binnen de 7 dagen online te verkopen. Het wordt door de ondernemer zelf aangevuld zodat de kosten beperkt zijn. Er kan bovendien gespreid betaald worden.

Ook de overheid kwam met steunmaatregelen en deze werden recent uitgebreid. Eén van de maatregelen moet voorkomen dat bedrijven investeringsplannen uitstellen of schrappen. Een onderneming die tussen 12 maart en 31 december 2020 investeert, kan 25% ervan in mindering brengen. Digitale investeringen, zoals het bouwen van een webshop horen hierbij.

Omzetstijging online

De online shops deden gouden zaken toen alle niet-essentiële handelszaken de deuren moesten sluiten. Volgens De Tijd, steeg bij Bol.com de verkoop van elektronica met 300% en van sportartikelen met 500%. Ook onze klanten waren enthousiast over hun online verkoop.

Nu de lockdown voorbij is, zijn de e-commerce cijfers nog steeds zeer positief. Door alle maatregelen die winkels moeten nemen, blijft online shoppen populair. Waarom je verplaatsen, buiten in de wachtrij staan met een mondmasker en risico’s nemen als je gewoon van thuis kan bestellen.

Let's talk!

Een webshop bouwen met fiscaal voordeel is nog een extra reden om er over na te denken. Maar bij het bouwen van een webshop komt veel kijken. Your Mind Our Work is een ervaren partner met expertise in Magento en WooCommerce shops. We begeleiden je door het ganse proces van A tot Z. Alles begint met een kennismakend gesprek.

Kom eens langs, we helpen je graag!

LEES VERDER...

Misschien vind je dit ook leuk