woocommerce

Webshop in WooCommerce


Waarom WooCommerce?

Een webshop in WooCommerce biedt tal van voordelen. Het e-commerce platform is gebaseerd op Wordpress. Als je een succesvolle webshop wil, zijn er heel wat factoren waar je rekening mee moet houden. Bezoekers moeten in de eerste plaats jouw webshop weten te vinden. Dus goed scoren in zoekmachines is een must. Kunnen ze dan moeilijk hun weg vinden op de website, zullen ze afhaken. WooCommerce speelt hier op in en legt de focus op gebruiksvriendelijkheid en SEO. Ook wij helpen je graag bij het optimaliseren van je webshop met het oog op conversie.

webshop in woocommerce designed for kids
WooCommerce webshop Tefête
De voordelen van WooCommerce.

WooCommerce is niet alleen gebruiks- en SEO-vriendelijk. Er zijn honderden extensies waarmee je dit platform verder kan uitbreiden. Zo kan je je webshop voorzien van tal van functionaliteiten. WooCommerce kan worden opgezet in meerdere talen en kan uitgebreid worden met maatwerk.

Doe beroep op onze expertise!

We hebben ruime ervaring met WooCommerce en kunnen jou helpen met het bouwen van een webshop in WooCommerce. Je kan bij ons terecht voor een professionele webshop voorzien van alle functionaliteiten. Ook een op maat gemaakt design volledig in lijn met een bestaande huisstijl is mogelijk.

Kazendewitte.be portfolio
Ijscreaties Algoet
Hoe gaan we te werk?

We ontwikkelen nieuwe webshops voor kleine en grote bedrijven of breiden bestaande projecten verder uit. Aan de hand van een stappenplan brengen we jouw project in kaart. Na het ontwerp van het design starten we met de ontwikkeling. Tot slot wordt het design toegepast op de website. Na een testfase kunnen we jouw webshop live zetten!

Heb jij een tof idee of werkje aan een nieuw project?


We zijn heel benieuwd naar jouw plannen! Contacteer ons voor een kennismakend gesprek en we bekijken samen de mogelijkheden.

Enkele realisaties in WooCommerce