website laten maken
Beter online verkopen

Webshop laten maken: prijs vragen?

Wil je een webshop die geweldig presteert of je huidige webshop verbeteren? Bij Your Mind Our Work zijn we gespecialiseerd in Magento 2 en WooCommerce webshops ontwikkelen. De focus ligt op technisch sterke en geoptimaliseerde online webshops! Een shop die je omzet aanzwengelt en je potentiële klanten richting verkoop stuwt.

 

Wat kost een webshop?

Een kwalitatieve webshop laten maken? Prijs je dan gelukkig, want bij Your Mind Our Work zit je gebeiteld! Hoeveel een Magento en WooCommerce webshop kost varieert sterk van wat je wil. Dat kan gaan van extra webshop functionaliteiten op je huidige website tot een uit de kluiten gewassen e-commerce platform. Na een gesprek met ons krijg je een duidelijke offerte met gedetailleerde prijsberekening en timing. Glasheldere afspraken zijn cruciaal.

Koppelingen

Maak je gebruik van een ERP of kassasysteem? We kunnen deze koppelen aan de webshop zodat de stockbeheer en administratie vlekkeloos verlopen. Ook de koppeling met een PIM systeem is mogelijk. We maken je interne bedrijfswerking én de klantenervaring helemaal optimaal.

Voor de betere webshop

Je hebt al een webwinkel, maar bent niet tevreden over de resultaten, het gebruik of het beheer ervan? Dan kan je bij ons terecht voor een technische analyse. Samen bekijken we de verbeterpunten en stellen we een plan van aanpak voor de optimalisatie voor.

Boost met online marketing

Een technisch sterke webshop hebben is een eerste goede stap, maar hoe laat je die werken voor je? Hoe zorg je dat er potentiële klanten naartoe surfen en overtuig je hen om te kopen? We begeleiden jou graag om je webshop te lanceren én online te stimuleren.

Wil je een offerte voor een website?
Heb je een andere vraag?
Contacteer ons