fbpx
Webshop laten maken

Succesvolle webshop in WooCommerce

Bezoekers moeten jouw webshop in de eerste plaats weten te vinden. Goed scoren in zoekmachines is een must. WooCommerce speelt hierop in en legt de focus op gebruiksvriendelijkheid en SEO. Zo navigeert elke bezoeker én Google gemakkelijk door je webshop. En werkt je webshop optimaal! WooCommerce is perfect als uitbreiding op je Wordpresswebsite.

The sky is the limit

Gigantisch veel extensies bestaan er waarmee je dit platform verder kan uitbreiden. Je WooCommerce webshop kan in meerdere talen verschijnen en is op maat voor jou gemaakt! Ook een design dat volledig in lijn ligt met je bestaande huisstijl is mogelijk. Een professionele webshop nodig die klanten op de koopknop doet drukken? Dan zit je goed met ons team van digitale experts!

 

Onze werkwijze

Van nieuwe webshops voor kleine en grote bedrijven tot uitbreidingen van bestaande en webshops: doen we allemaal! Aan de hand van een stappenplan brengen we jouw project in kaart. Na het designontwerp starten we met de ontwikkeling. Daarna passen we het design toe op de website. Na een testfase en uiteraard jouw goedkeuring is de webshop live en kan iedereen er naartoe surfen!

Wil je een offerte voor een website?
Heb je een andere vraag?
Contacteer ons