fbpx

Designed For Kids - WooCommerce webshop

Karen & Katrien gaan voor een carrièreswitch en starten een online shop in de tofste gadgets, meubels & accessoires voor stoere, happy kids. Dit om de kinder- en speelkamer volledig naar wens te stylen. Ben je zelf niet zo goed in interieur styling? Geen nood! Stylingadvies staat bij Designed For Kids centraal.

Klant
Designed For Kids
Jaar
2020
Diensten
WooCommerce webshop

Uitdaging

We ontmoetten Karen en Katrien tijdens de E-Commerce beurs in Kortrijk en het werd al snel duidelijk dat dit project met glans zou slagen met deze 2 vlotte dames. 

Ze gaan voluit voor een carrièreswitch en willen een gebruiksvriendelijke webshop met een mooi design laten bouwen. Designed For Kids wordt de naam!

Aanpak van A tot Z

We bespreken uitgebreid en kritisch de gewenste functionaliteiten en het aantal producten en categorieën. 
Een WooCommerce webshop was hier zeker een mogelijkheid omdat er geen bijkomende koppelingen aanwezig waren (koppeling ERP, kassasysteem, PIM, …).

Een webshop waar de huisstijl overal werd doorgetrokken zodat de toon gezet wordt bij de eerste indruk van de bezoeker. Door de vlotte import van producten in WooCommerce, integratie met betaalsysteem Mollie en verzendmodule MyParcel, kon de webshop snel gelanceerd worden.

Resultaat

Om ervoor te zorgen dat klanten volgens kleur en stijl kunnen kunnen gaan snuisteren in deze webshop, werden filters opgebouwd volgens materiaal – prijs & thema’s.

Met maar liefst een aanbod van 18 verschillende merkenmeer dan 40 categorieën & +- 500 producten vinden ouders precies wat ze zoeken voor hun kids.

Het aanpassen en toevoegen van teksten, foto’s en producten is voor Designed For Kids heel gemakkelijk zelf toe te passen. Uiteraard staan we steeds klaar voor extra advies.

“THE DETAILS ARE NOT THE DETAILS, THEY MAKE THE DESIGN”!
webshop woocommerce