fbpx

Vlot unieke kaartjes online bestellen

Annelies van Scarabar biedt unieke gelegenheidskaartjes. Ze levert zowel maatwerk als collectiekaartjes. In haar webshop, gebouwd in WooCommerce kan je deze kaartjes personaliseren en online bestellen.

Klant
Scarabar
Jaar
Februari 2023
Diensten
Unieke gelegenheidskaartjes

Uitdaging

Online kaartjes bestellen via een webshop in WooCommerce.

De website in Wordpress van Scarabar diende als portfolio. Annelies, zaakvoerder van Scarabar presenteerde er haar unieke gelegenheidskaarten. Annelies wou haar aanbod ook online kunnen verkopen. Hiervoor maakte ze een collectie kaartjes die online te personaliseren zijn.

We kozen voor een uitbreiding van de huidige site met de e-commerce plugin WooCommerce.

Aanpak van A tot Z

Annelies is een ontwerpster en had dus een heel duidelijk beeld van de look & feel van de website. Ze bezorgde ons het ontwerp dat ze voor ogen had en dit werd door onze front end developer volledig naar haar wens uitgewerkt. Bij de collectiekaartjes plaatsten we aangepaste velden zodat de klant deze kaartjes kan personaliseren en online bestellen. De klant kan onder andere kiezen uit papiertechnieken, kleuren en lettertypes. 

Resultaat

De webshop voor Scarabar geeft een mooi beeld van het aanbod van Annelies. Het online aanpassen en bestellen van de collectiekaartjes is eenvoudig. Daarnaast is de website nog steeds een portfolio voor het maatwerk van Annelies. 

 

Droom je ook van een webshop? We helpen je bij het realiseren van jouw online project.  Contacteer ons voor een offerte!