fbpx

Verbeterde shopervaring in Shopify

Naadloos van Lightspeed naar een webshop in Shopify

We streven er altijd naar om onze klanten te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Jackelyn was toe aan een nieuwe webshop, maar een snelle product import en een eenvoudig stockbeheer was een must.

Klant
Jackelyn Youth Store
Jaar
2024
Dienst
Shopfiy webshop gekoppeld met Lightspeed
Webshop
www.jackelyn.be

Uitdaging

Onze klant, een trendy kinder- en tienerkleding winkel, heeft een Lightspeed-kassasysteem met een daaraan gekoppelde webshop. De webshop in Lightspeed was verouderd, niet gebruiksvriendelijk en  voldeed niet langer aan hun groeiende eisen. Ze wilden overschakelen van Lightspeed naar een webshop in Shopify voor een verbeterde online winkelervaring, maar niet zonder een naadloze overdracht van productgegevens, inclusief stock.

Van Lightspeed naar een webshop in Shopify

Om een soepele overgang te garanderen, hebben we een op maat gemaakte tool ontwikkeld waarmee de productgegevens gemakkelijk vanuit Lightspeed kunnen worden geëxporteerd en geïmporteerd in het juiste formaat voor Shopify. Deze tool stelde onze klant in staat om een CSV-bestand te genereren dat perfect was afgestemd op de eisen van het Shopify-platform. 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Efficiënte export van Lightspeed-productgegevens naar Shopify CSV-formaat.
  • Aangepaste tool voor soepele gegevensoverdracht.
  • Synchronisatie van voorraadniveaus tussen Lightspeed en Shopify.

Resultaat

Dankzij onze op maat gemaakte oplossing kon onze klant moeiteloos overstappen naar een webshop in Shopify en hun klanten een verbeterde online ervaring bieden. De naadloze integratie met Lightspeed, zorgde ervoor dat de productgegevens en de stock nauwkeurig werden gesynchroniseerd.

Wil je met jouw online business naar een hoger niveau? Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat voor jouw bedrijf!

van lightspeed naar een webshop in Shopify
Shopfiy webshop