fbpx

Next level e-commerce met Hyvä en Magento

We ontwikkelden een gloednieuwe webshop in Magento voor VDL Sports. Met het oog op een optimale performantie kozen we voor het innovatieve Hyvä theme, ondertussen gekend om zijn snelheid en prestaties. Dit stelde ons in staat om de perfecte gebruikerservaring te creëren, de basis voor een succesvolle webshop. 

Klant
VDL Sports
Jaar
2024
Dienst
Design & development
Webshop
www.vdl-sports.be

Van concept tot realisatie

We werkten nauw samen met VDL Sports om een design te ontwikkelen dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Door het Hyvä theme oogt de webshop niet alleen mooi, ook de gebruikerservaring is een pak beter

Koppeling met het kassasysteem

Een van de uitdagingen van dit project was de integratie van de Magento webshop met het kassasysteem van VDL Sports. We schreven een koppeling die ervoor zorgt dat producten en voorraadbeheer naadloos tussen beide systemen worden gesynchroniseerd.

Voordelen van de nieuwe Magento webshop

De nieuwe webshop biedt VDL Sports tal van voordelen:

  • Gebruiksvriendelijkheid: Dankzij het Hyvä theme is de webshop niet alleen snel, maar ook intuïtief in gebruik. Klanten kunnen eenvoudig door het assortiment navigeren en producten bestellen.
  • Efficiëntie: De koppeling met het kassasysteem zorgt voor een gestroomlijnd orderverwerkingsproces en voorraadbeheer, wat de operationele efficiëntie aanzienlijk verhoogt.
  • Schaalbaarheid: Magento biedt VDL Sports de flexibiliteit om hun webshop in de toekomst verder uit te breiden met nieuwe functies en integraties.

Wil je meer weten over Magento en Hyvä. Contacteer ons voor advies of een offerte. We zijn benieuwd naar jouw plannen. 

Magento webshop VDL sports - verschillende devices