fbpx

B2B & B2C webshop in Shopify

Startup Nextsupplies wil een eind maken aan vervuilende single-use producten. Dit doen ze door remanufactured toners aan te bieden aan particulieren en bedrijven. Met een snelle, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop willen ze het bestellen van deze duurzame toners zo eenvoudig mogelijk maken. 

Klant
Nextsupplies
Jaar
april 2024
Diensten
Shopify met b2b uitbreiding

Branding

De webshop ademt de merkidentiteit van Nextsupplies.  

SEO

Shopify is een sterk SEO-technisch platform. We installeerden Yoast als extra hulpmiddel bij het optimaliseren van de content voor zoekmachines.

UI/UX Design

Met een  gestroomlijnde navigatie en een intuïtieve gebruikerservaring worden bezoekers vlot door het assortiment van inktpatronen geleid.

B2B Uitbreiding

Klanten krijgen de keuze om af te rekenen als particulier of bedrijf.

nextsupplies

Beste gebruikerservaring

De ultieme shopervaring voor zowel particulieren als bedrijven was prioriteit voor Nextsupplies. Door voor Shopify te kiezen waren ze snel operationeel en kunnen ze eenvoudig de webshop verder invullen en beheren. Nog een groot voordeel van Shopify is dat het oneindig veel optimalisatie mogelijkheden heeft. Nextsupplies koos onder andere voor een uitgebreide zoekfunctie die het bezoekers gemakkelijk maakt hun toner snel terug te vinden. In de wishlist worden favoriete producten bewaard en kunnen ze ook snel terug besteld worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Shopify? Contacteer ons!

Bekijk deze realisatie: nextsupplies.eu