fbpx

Website in Wordpress voor vakantiehoeve

La ferme d’Arthur – Comfortabel thuiskomen in de natuur

Vakantiehoeve La ferme d’Arthur in de Ardennen is het droomproject van een hechte vriendengroep. Ze vormden de oude boerderij om tot een luxueuze gîte. Op hun nieuwe website ontdek je deze prachtige hoeve en de gezellige streek Smuid. 

Klant
La ferme d'Arthur
Jaar
2023
Diensten
Wordpress website
Website
www.lafermedarthur.be

Uitdaging

Een aantrekkelijke website in Wordpress voor La ferme d’Arthur.

La ferme d’Arthur is het bijzondere renovatieproject van een hechte vriendengroep. De hoeve werd omgetoverd tot een unieke, luxueuze verblijfplaats in een prachtige omgeving. Het was van essentieel belang om een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website te creëren die de charme van de hoeve en de streek weerspiegelde.

vakantiehoeve la ferme d'arthur
Website in wordpress voor vakantiehoeve

Aanpak

We deden een uitgebreid keyword onderzoek naar de activiteiten en de streek. Vervolgens zat onze copywriter samen met het team van La ferme d’Arthur om een duidelijk beeld te krijgen van alle troeven van deze unieke verblijfplaats en de omgeving.

Ondertussen werkte onze designer een gebruiksvriendelijk en responsief ontwerp uit dat hier mooi bij aansluit. We hebben zorgvuldig gekozen voor kleurenpaletten en afbeeldingen die een sfeer creëren die de bezoekers uitnodigt om de magie van de streek te ervaren. Daarnaast hebben we een online kalender geïntegreerd, zodat bezoekers gemakkelijk de beschikbaarheid kunnen controleren en reserveren.

Resultaat

Het resultaat is een stijlvolle website die de unieke sfeer van La ferme d’Arthur en de Ardennen weerspiegelt. De bezoekers van de hoeve worden meteen aangetrokken door een foto van de statige hoeve. De overzichtelijke navigatie helpt hen om de gewenste informatie te vinden. Het responsieve ontwerp zorgt ervoor dat de website toegankelijk is op alle apparaten, of bezoekers nu op hun computer, tablet of smartphone bladeren.

Daarnaast heeft de online kalender het reserveren vereenvoudigd voor zowel de bezoekers als het team van de hoeve. Met een paar klikken kunnen potentiële gasten de beschikbaarheid controleren en hun verblijf aanvragen.

La ferme d’Arthur zelf ontdekken? www.lafermedarthur.be

 

website vakantiehoeve la ferme d'arthur