Website die vakmanschap uitstraalt voor S&D Maes

Schilder- en decoratiewerken Maes wou een website die vakmanschap uitstraalt. De projecten worden regelmatig door hen aangevuld op de website. En uiteraard moet het voor (potentiële) klanten gemakkelijk zijn om contact op te nemen. Een gebruiksvriendelijke website in Wordpress was de ideale oplossing voor S&D Maes.

KlantS&D MaesDienstenSchilder- en decoratiewerkenJaarOktober - 2022Websitewww.sdmaes.be

Uitdaging

Website voor SD Maes.

Schilder- en decoratiewerken Maes staat garant voor puur vakmanschap. Dit moest zeker tot uiting komen op de website.

De projecten worden regelmatig aangevuld en daarom was een gebruiksvriendelijke website in Wordpress de ideale oplossing voor Schilder- en decoratiewerken Maes

Aanpak

Bij deze website kregen we carte blanche. Zowel voor de structuur als de styling rekende S&D Maes op onze expertise. De website moet leads genereren. S&D Maes biedt verschillende diensten aan voor zowel bedrijven als particulieren. Dit is meteen duidelijk op de site. De projecten weerspiegelen de kennis en ervaring. Deze worden dan ook meteen op de homepage naar voor gebracht. 

Resultaat

De website voor SD Maes werd een strakke, eigentijdse website met de nodige informatie over het aanbod van Schilder- en decoratiewerken Maes. Potentiële klanten kunnen hun vragen stellen via Whatsapp of een offerte aanvragen via een formulier. 

Heb je een  online lead generator nodig voor jouw zaak? Contacteer ons voor een offerte!

website voor SD Maes

Privacy Preference Center