fbpx

Shoppen op afspraak

Volgens de nieuwe Covid-19 maatregelen mag er enkel nog gewinkeld worden op afspraak. Op je website of webshop kan je de nodige aanpassingen doen.  Je kan je contactformulier uitbreiden met keuzemogelijkheden of een booking plugin installeren.

Afspraken maken via Facebook

Je kan het je Facebook fans ook gemakkelijk maken om afspraken te maken door de knop “nu boeken” toe te voegen aan je pagina.

Zo doe je het!

Afspraken maken via Facebook kan je heel eenvoudig instellen. In slechts enkele stappen, pas je de knop onder je omslagfoto aan.

Diensten aanmaken

Je klanten moeten een service kiezen waarvoor ze een afspraak maken. Als je dat niet hebt, dan kan je deze eerst aanmaken.

Ga via instellingen naar sjablonen en tabbladen en zet daar “Diensten” aan.

Nu zie je op je startpagina een tab “Diensten” staan.

Het is ook mogelijk om een dienst aan te maken tijdens het instellen van de knop. Dat zal je zien in de video.

Knop “nu boeken” toevoegen

Onder je omslagfoto staat een knop. Klik op bewerken om deze aan te passen.

Dan kies je voor “Nu boeken”. Als je al een tool gebruikt, dan kan je deze linken. Zoniet kies je voor afspraken maken via Facebook. Nu kan je de data en tijdstippen kiezen. Klik op het plusje rechts om de dag op te splitsen.

Daarna kan je ervoor kiezen om de afspraken manueel te bevestigen. Je kan de afspraken ook linken aan je Google agenda. In de video zie je hoe het werkt! Succes!

LEES VERDER...

Misschien vind je dit ook leuk