fbpx

Website in Wordpress voor Praktijk Start

Een gebruiksvriendelijke website was voor de zussen Leen en Kaat een must. Ze starten samen een kine- en ergopraktijk en willen de info op hun website zelf kunnen aanpassen. Een website in wordpress is hier dan ook perfect voor.

Klant
Praktijk Start
Jaar
2021
Diensten
Kine- en ergotherapie

Uitdaging

Een gebruiksvriendelijke website in Wordpress voor kine-en ergopraktijk Start.

De zussen Leen en Kaat beslisten om samen een praktijk op te starten. Met een website willen ze patiënten kennis laten maken met hun praktijk en hun werkwijze. Om ervoor te zorgen dat de website steeds up to date is, willen ze deze zelf eenvoudig kunnen aanpassen. Wordpress is hier het perfecte platform voor.

Aanpak

Na een eerste ontmoeting, bezorgden we Leen en Kaat een checklist. Hierin staat duidelijk vermeld wat wij allemaal nodig hebben. Een handige leidraad voor de klant en voor ons.

De zussen hadden een duidelijk beeld van de look & feel van de website. Na een grondig overleg en het ontvangen van de huisstijl, werkten we samen een voorstel uit. Dit viel meteen in de smaak waardoor we verder konden met het finetunen van het design en het invullen van de teksten.

Resultaat

Het resultaat is een mooie, overzichtelijke website. Op de homepage wordt meteen duidelijk waarvoor je bij Start terecht kan en hoe je een afspraak kan maken. Het aanbod wordt uitvoerig uitgelegd op de aparte landingspagina’s.

Benieuwd naar de website in Wordpress van Start?
Neem dan zeker een kijkje op www.kine-ergostart.be.