fbpx

B&B Paardenstalling b'Oerenstee

Are you looking for a quiet place?
Bezoek dan zeker even dit pareltje te Oeren: B&B B’Oerenstee!

Door het cleane & stijlvolle karakter van de website, wordt volledig weerspiegeld wat de bezoeker kan verwachten in deze B&B. Een overzicht van de verschillende kamers, tarieven, faciliteiten en activiteiten in de buurt zijn er duidelijk terug te vinden. Via een contactformulier en de verschillende call-to-action buttons om een kamer te boeken, werd er voorzien in een optimale customer journey en conversie optimalisatie.

Klant
b'Oerenstee
Jaar
2020
Diensten
Bed & Breakfast
Paardenstalling

Uitdaging

Deze prachtige boerderij werd omgetoverd tot een Bed&Breakfast.
Om duidelijk de uiteenlopende faciliteiten, activiteiten en de charme van dit vakantieoord te tonen aan de buitenwereld, was een stijlvolle website een must.

Aanpak van A tot Z

Een frisse en strakke WordPress website was voor b’Oerenstee dan ook de meest geschikte oplossing.
Na een brainstorm over de juiste look & feel, met een daarbijhorend correct weerspiegelend logo, kreeg de website al snel vorm.

Door middel van goed doordachte teksten, een weloverwogen menustructuur en samenhangend beeldmateriaal, kan de bezoeker perfect terugvinden wat men zoekt. Op zoek naar een B&B waar u uw paard(en) kan stallen tijdens uw vakantie of weekendje weg? Dan bent u bij b’Oerenstee te Oeren aan het juist adres.

Resultaat

Het eenvoudige & stijlvolle karakter van de website, weerspiegelt volledig wat de bezoeker kan verwachten in deze B&B. Een overzicht van de verschillende kamers, tarieven, faciliteiten en activiteiten in de buurt zijn er duidelijk terug te vinden. Via een contactformulier en de verschillende call-to-action buttons om een kamer te boeken, werd er voorzien in een optimale customer journey en conversie optimalisatie.

Are you looking for a quiet place? Bezoek dan zeker even dit pareltje te Oeren!